Ostatnie 24h głosowania. W niedzielę o 11.00 się kończy.
Gorąco zachęcam do głosowania. Mamy 55 głosów oddanych, a dla przykładu w konkursie jesiennym oddanych zostało 70 głosów (:
Patrykk
Wilczyca
r1val
annecy
qbas
miskof
Jerry
ICE
marini
Ostatnie 24h głosowania. W niedzielę o 11.00 się kończy.
Gorąco zachęcam do głosowania. Mamy 55 głosów oddanych, a dla przykładu w konkursie jesiennym oddanych zostało 70 głosów (:
Przyznaje sie ja jeszcze nie oddalem glosu mialem sie zastanowic i zapomnialem
I TT
no ja czekalem na V z decyzja i tez nam wypadlo z glowy
ja faworyta mialem od pierwszej chwili, tym bardziej dziwi mnie, ze nie jest nawet w top 3 @_@
faktycznie w tej edycji kazdemu chetnie oddaloby sie z czystym sumieniem po glosie, ale miskof zaprezentowal sie wybiTTnie i od nas glos leci wlasnie do niego
"Love Them BOTH" - M.
Mi z kolei najbardziej podobały się dwa zdjęcia- pierwsze zdjęcie Jerry'ego (i sądziłem że będzie on faworytem w tej edycji konkursu) oraz zdjęcie Qbasa (zdjęcie numer dwa). Głos poszedł na Qbasa, bo wydawało mi się że zdjęcie Jerry'ego samo się wybroni, a tu okazuje się że konkurs jak zwykle nieprzewidywalny Zdjęcie ICE'a (nr1) bardzo fajne, ale za bardzo przypomina mi zdjęcia z poprzedniej edycji konkursu (to samo miejsce, podobne oświetlenie i właściwie jedyną różnicą jest śnieg ).
20min do zamknięcia
No juz Oglos te wyniki bo taki jestem ciekaw Kto wygral
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 11-02-2013 o 09:58
I TT
KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY!
Zwycięzcą konkursu zimowego został ICE! Chyba nikogo nie dziwi wynik. Po jednosezonowych wakacjach ICE wraca do konkursu i bez większego trudu wskakuje na pierwsze miejsce - jak ten chłopak to robi? (: Wracając do stylu robionych zdjęć, tradycja ostatnimi czasy nakazywała naszym uczestnikom praktykować kadry wliczające weń osoby płci pięknej - o dziwo konkurs zimowy obył się bez tej pikantnej nutki (: Wyjątkiem tutaj jest r1val, zajmujący punktowo... przedostatnie miejsce - ale modelce dziękujemy bo fotka bardzo pozytywna! Lecimy dalej - Qbas, zwycięzca ostatniego konkursu (jesiennego) miał tym razem lekkie problemy ze zdobyciem pierwszego miejsca, wynikiem czego uplasował się na drugiej pozycji ze stratą czterech głosów. U niego fotki jak co konkurs, bardzo oryginalne i wielu na początku głosowania wydawało się, że będzie to drugie zwycięstwo z rzędu. Trzecie miejsce leci dla Wilczycy za duże, wyraźne, zimowo poprawnie wykonane foty. Widać, dużo nie trzeba by wskoczyć na pudło. Dolna połowa tablicy wyników to miskof, Jerry i annecy, którzy mieli naprawdę dobre prace ale... taki jest sport (: Stawkę zamykają Patrykk i marini, osiągając po jednym punkcie honorowym.
Ewidentnie brakowało w konkursie prac M and V i Jaaqoba, a wielu forumowiczów liczyło na te cztery foty po których każdy siedzi i się zastanawia jak oni to robią i... gdzie on to kupił (:
Z mojej strony bardzo dziękuję za wzięcie udziału w zabawie i liczę na jeszcze większe zainteresowanie na wiosenny KONKURS 2013 !
gratuluje zwycięzcą .... szkoda ze nie ma składek klubowych ( 10zł np to nie wiele) ... a wtedy z kasy klubowej mozna by bylo fundować jakąś nagrode dla wygranego ... pozdro
Drr
Chciałbym wszystkim podziękować za oddane głosy oraz zachęcam do kolejnych konkursów większą rzeszę forumowiczów
Aj aj aj 4 miejsce tuż tuż za ostatnim miejscem punktowanym
Mam nadzieje że jak puszczą śniegi, pojawią się pierwsze kwiatki na łąkach, polach i centrach miast ;p będziemy mogli zacząć przygotowania do wiosennej sesji!
Dla wszystkich ogromne gratulacje za chęci oby było więcej chętnych!
Do następnego!
Dziękuję za oddane głosy, bardzo się cieszę, że drugi mój konkurs na forum i znów pudło. Gratuluję ICE'owi! Ale wszystkie zdjęcia zasługują na uwagą i są naprawdę ciekawe.
Ze swojej strony obiecuję na konkurs wiosenny jeszcze bardziej się postarać (tym razem zdjęcia były robione jednak wieczorem po narciarskich szaleństwach, trochę brakowało czasu [szybko słońce chowało się za góry) i miejsca).
Zachęcam też większe grono forumowiczów do brania udziału w konkursie. W końcu kochacie swoje TTki więc zabawa w fotografię pozwala więcej czasu spędzać z auTTkiem.
Ja również dziękuję za wszystkie oddanie glosy.
Jak widać, mamy coraz silniejsze grono fotografów w klubie i z każdego konkursu poprzeczka leci coraz wyżej
Dzięki wszystkim biorącym udział w konkursie za emocje i rywalizację
Te Terrere Terrere terererererere …
Dziękuję za oddane głosy, zupełnie się nie spodziewałam. Pozdrowienia z Alp