Sluchaj ja mam prawa lampe do TT oryginal jak.cos to pw
Sluchaj ja mam prawa lampe do TT oryginal jak.cos to pw
sorry za OT, ale czy Ty Ziembol jesteś popieprzony by pisać na forum o 3:30 ? nudzisz się podczas snu ;p
PS. swoją drogą polecam Ziembola, kosi cenowo wszystkich w Polsce, nikt nie załatwi tak tanio części jak on !!! i potwierdzi to juz kilka osób z forum !!!
Drr
Kontynuując temat... Ma ktoś wiedzę, czy obudowa lampy ksenon z przetwornicą w obudowie drastycznie różni się od obudowy z przetwornicą z kablem? Padło takie pytanie w rozmowie ze sprzedającym używkę a ja nie jestem na razie w stanie tego sprawdzić. Czy elektryk poradzi sobie z przekładką jeśli okaże się, że przetwornica jest tak lub inaczej montowana?
ech po co te kombinacje? Przecież z Artturem napisaliśmy że kupujesz lampę bierzesz opalarkę ( piekarnika mimo wszystko nie polecam;/ bo można sobie bidy narobić) rozklejasz szkło i wyjmujesz czarny plastik. Robisz to samo ze swoją lampą i masz wszystko oryginał. W ten sposób w aucie masz 2 oryginalne lampy które były do tej pory bez żadnego lutowania smarkania po żadnym elektryku. Po co sobie życie utrudniać i płacić jeszcze jakimś fachmanom którzy będą CI robić plątanine z lamp;/
I chyba k...a tak zrobię albo zrobię specjalizację od reflektorów do TT
EDYCJA ---------- Post dodany 12:54 01:15 ---------- EDYCJA
W sumie zapomniałem ale lepiej późno niż wcale
Ukłon w stronę ziembol89-a za pomoc w zakupie ładnej używki, cena i towar zgodny z oczekiwaniami, jak doradzał doktorsr
W lampie zostało przełożone samo szkło przy pomocy mocnej suszarki (!), uszczelnione przed złożeniem, więc nadal wszystko jest ori i gra, buczy i świeci.
Pozdrawiam ziembol89-a
Halo... Jambolek..... Lampa już ok Dzięki
Zobaczylem ta aukcje i pomyslalem o Tobie nie czytajac specjalnie posta .
Wiec spoko sorki za.. i temat do zamkniecia .Pozdrawiam
I TT
Zgadza się, dzięki za chęci
Pozdrawiam