Patrykk
Wilczyca
r1val
annecy
qbas
miskof
Jerry
ICE
marini
Ja tak samo widzę jedną.
Jerry dla Ciebie głos fason
głos na qbasa ... szkoda ze nie moge dwoch bo ICE z choinkami tez mi sie podoba, ale zegary u mnie wygrały ...
Ostatnio edytowane przez doktorsr ; 04-02-2013 o 12:24
Drr
Mi najbardziej się podoba zdjęcie qubasa z licznikami i oddaję na niego głos!
A miał być Jaaqoba w strinach.. no nic poczekamy do wiosennego, prawda panie i panowie?
Mój glos leci do ICE, słabość do:
fried-egg-light-1.jpg
ziembol89
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 04-02-2013 o 18:36
Te Terrere Terrere terererererere …
Fota aneckich może właśnie taka miała być, kontrastowa. I tak jest ok. ICE nieźle wyszła poświata na glebie od oświetlenia tablicy.
Temat z głosem "do przespania" do jutra, poziom dosyć wysoki.
Jaaqob co jest z Twoją obietnicą???
muszę szczerze przyznać, że z konkursu na konkurs coraz bardziej mi kopara opada... mniejsza ilość kandydatów wcale nie wpłynęła na jakość prac... poziom rywalizacji jest wysoki i niemal wszystkie zdjęcia się super ogląda, ale największe wrażenie zrobiło na mnie oczywiście zdjęcie qbasa no i dlatego mój głos idzie na jego fotkę...
pozdr
Fajne fotki, naprawdę gratuluję, bo wiem jak to niełatwo w mrozie kadrować
Mój głos poszedł na miskof'a, drugie miejsce marini, też mnie urzekło drugie zdjecie, ale z uwagi na gorsze pierwsze głos poszedł na miskofa. Podoba mi się bardzo to drugie zdjęcie, w ogóle świetnie uchwycone zimowe drzewa.
Ps. Proponuję od wiosennego konkursu wprowadzić konkretną wielkość zdjęć, generalnie zdjęcia są trochę za duże do oglądania, a poza tym są różnej wielkości. Proponuję ustalić format zbliżony zbliżony 800x600, wystarczy a łatwiej będzie oglądać i porównywać fotki
Ostatnio edytowane przez qbas ; 04-02-2013 o 15:02
wow rewelacja zdjęcia, ciężko będzie zagłosować, brawa dla wszystkich a ja jeszcze się muszę zastanowić)
DaviTT
Głos na kolege ICEa. Za ten żółty kolorek, rewelacja. Drzewa kolegi miskofa tez fajne
po głębszym zastanowieniu Qbas jak zawsze mega wyjatkowo, Jerry super efekt ze światłem, jednak ICE te kolorki i ta pszczółka - jak dla mnie super i dla Ciebie głos)
DaviTT
Fotki mega. Ale dla mnie Miskof numer jeden. Zdjecia niczym z jakiegos kaledarza, bardzo fajnie ukazana zima w tle.
Super fotki ciężki wybór będzie bo wszystkie są świetne .