"Chińcyki se tam poradziły" z problemem:
Milltek audi tt - YouTube
"Chińcyki se tam poradziły" z problemem:
Milltek audi tt - YouTube
Trochę krzywo im to wyszło co widać dobrze w 3.30min ja takim warsztatom dziękuje.
Znowu TT znowu Cabriolet
Czego to nie potrafią te małe, chińskie, zręczne rączki
www.demcar-customs.com
jak wydechy to polecam siebie he he nie skromnie ale profesjonalnie wydech dobrany do potrzeb klienta robione całe z kwasu
Ostatnio edytowane przez Inko ; 01-10-2012 o 22:49
kolega chyba z deczka zakręcony, że adresu własnej strony nie pamięta
Home - Home Page | Dem-Car Customs
Witam!
Jak tam u Was wyglądają teraz wydechy?U mnie szykuje się wymiana tłumika końcowego.Coś godnego polecenia bo szukam i szukam.Raczej poszukuję coś gotowego nie na zamówienie,może być troszkę głośniej od serii,ale nie za bardzo...Zabiorę się za to trochę od du.. strony czyli od końcowego,fajnie jak będę mógł w przyszłości dokupić resztę aż do turbo...Puki co na szybko przyda się tłumik końcowy
W eltecu powinni spokojnie ci zrobic
kisseM dzięki tylko chodzi mi o raczej nie "samoróbkę" tylko o gotowy końcowy tłumik(coś z gotowego kit-u) bo pewnie z czasem pojadę "do turbo"coś fajnego tylko jadę od du.. strony..
Wydaje mi sie ze eltec bedzie odpowiedni, juz kilka TT robili z tego co slyszalem i pozniej nie bedzie problemu zeby zalozyc reszte Najlepiej zadzwon i sie zapytaj
Na alledrogo jest Ulter w dobrej cenie:
Kadex AUDI TT 99-06 ULTER SPORT Promocja (2919261820) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ulter mogę polecić, oni kopiują wydechy renomowanych firm, kiedyś miałem taki i była to kopia Remusa, brzmiał nawet tak samo, basowo, nie uciążliwie, wykonanie też ok.
Znowu TT znowu Cabriolet
Odnośnie całego, to kontaktowałem się z mrmotors i 2800 kwasówka 2.75 lub 3", 3500 z jakimś sportowym katem.
Ja jednak radziłbym wymianę całości od katalizatora do tył . Dlaczego ?
Seryjny wydech jest w jednej całości od okolic katalizatora do samego końca .
Kupując samą tylną puszkę musisz uciąć rurę i dospawać nową puchę przy czym nie ma gwarancji że wejście nowej puchy będzie w tym samym miejscu i nie będą konieczne dodatkowe przeróbki i kombinacje .
I znowu w przyszłości jak będziesz chciał zmieniać dalszą cześć wydechu to dalsze cięcie spawanie i kombinacje .
Kupujesz cały zestaw ( Cat Back - czyli od katalizatora w tył ) i w przyszłości jak chcesz zrobić DP to łączysz za katem tam gdzie i tak jest łączony .
Z gotowców polecam Blueflame .
Przyjemny basowy dźwięk , nie za głośny , odpowiednio zaprojektowany ( nie ma efektu ''pierdzenia'' jaki występuje w wielu samoróbkach ) , solidne wykonanie .
Jedyna wada to być może cena i fakt że trzeba sprowadzić z UK oraz to że pucha wisi trochę niżej i ją delikatnie widać .
Dla mnie położenie puchy to akurat nie wada bo miałem i mi się to podobało , pewnie gdyby to był wydech 3 calowy ( jest 2,75 ) to bym się go nie pozbywał .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden