Jakie są parametry zmiany statusów użytkowników,
Użytkownik,
Nowy,
TTowner,
itd?
Ilość postów? Jakie są kryteria?
Potem to chyba już przyznawane są VIPy itd.?
Jakie są parametry zmiany statusów użytkowników,
Użytkownik,
Nowy,
TTowner,
itd?
Ilość postów? Jakie są kryteria?
Potem to chyba już przyznawane są VIPy itd.?
Wdg. ilości postów, po za statusem VIP.
Znowu TT znowu Cabriolet
vipa dostajesz za ekstra uczynek nie pytaj jaki bo odpiszę tak że w pięty pudzie
Ale jakie sa zakresy postow dla kazdego statusu. Po prostu sie zastanawiam kiedy zniknie mi [L] przy statusie ?
---
korekta
---
I stalo sie. Czyli 50 wycofuje pytanie.
Ostatnio edytowane przez qbas ; 27-07-2012 o 07:56 Powód: Zmiana statusu
Ok to jak by kogoś jeszcze zainteresowało to takie są progi
Użytkownik - 0
Nowy - 5
Kierowca - 50
TTowner - 100
Serwisant -200
Specjalista -400
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Arttur a czy są jakieś jednoznacznie sprecyzowane wymagania odnośnie statusu VIP? Pytam z ciekawości, bo podobno są jakieś działy na forum otwarte tylko dla osób z tym statusem i zastanawiam się jak się do nich dostać:P
Pozdrawiam!
Wcześniej VIP-a otrzymywało się za datki na serwer od kiedy serwer jest za "free" nie ma chyba jednoznacznego wyznacznika VIP-a. Z drugiej strony jak każdy będzie miał VIP-a to będzie forum samych VIP-ów
I don't have dreams, I have goals.
Niestety fakt jest taki że nie ustaliliśmy jeszcze nowych zasad przyjmowania do tej grupy i na razie przyjęcia do tej grupy są w zawieszeniu .
Postaram się tym zająć w najbliższym czasie
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
VIP-a powinnien przyznawać Admin, nie za ilość postów. Tylko za to, że ktoś jest na forum regularnie, rozpowszechnia je, pisze z sensem i udziela się na zlotach itp. Robi coś dla innych, pomaga.
Vip nigdy nie był za ilość postów.Mi tam wisi jaki mam status,ale za chwilę każdy będzie Vip podobnie jak klubowicz z 3 postami i chce ramki,naklejki itp.To akurat mi nie pasuje,miałem okazję spotkać "klubowicza" z ramkami,po usłyszeniu nick-u stwierdziłem,że nie mam zielonego pojęcia kto to.Moim zdaniem Vip tylko i wyłącznie za składki,za aktywne uczestnictwo na forum liczone raczej w latach a nie postach.Nie jeden tu już był zagorzałym klubowiczem zakochanym w swoim TT a nie utrzymał się tu nawet roku.
A ja sobie tak myślę, że powinny być na przykład takie założenia:
- minimum na forum 5 lat
- aktywne uczestnictwo na forum
- wspieranie innych na forum lub poza
- pokazanie się na zlotach (chociaż miejscowych, ale warto by było zrobić raz w roku spota ogólnopolskiego)
- decyzje podejmują władze po spełnieniu powyższego, oczywiście na wniosek użytkownika
- brak aktywność VIPa na forum przez okres np. 1 roku, jest jednoznaczne ze spadkiem statusu na niższy.
Spełniają powyższe czemu nie otrzymać VIPa ? Składek już nie ma więc czemu nie tak.