a mi wpadła w oko pierwsza fota "mariniego"
marini
eb84
annecy
Dominik
Elor
WW
samek
STELMI
Tomie1986
Jaaqob
lelu666
szczota-t1000
qbas
Jerry
M and V
a mi wpadła w oko pierwsza fota "mariniego"
Ja oddaje glos na M and V i to nie ze wzgledu na "Blondyny" ale za to drugie zdjecie, ktore dla nie wyglada extra
dla mnie foto Jerryego najbardziej jesienne, pozdr
hmm teraz nick M and V przy tej fotce wskazuje że może M znaczy coś innego niż Marek:P
ktoś mnie namawiał co cykania fotek do konkursu ale dobrze że się nie zdecydowałem bo przy tak wysokim poziomie niestety bym pewnie dość mocno odstawał..
głos oddałem ale gdybym mógł to poleciał by na więcej niż jednego forumowicza:P
Jaaqob - a co Ty za faceta postawiłeś przy samochodzie?
Hehe To czekamy na zdjęcie po transformacji :]
EDYCJA ---------- Post dodany 12:51 05-11-2012 ---------- EDYCJA
Hehe To czekamy na zdjęcie w scenerii zimowej po transformacji :]
no ja byłem w szoku jak zobaczyłem zdjęcia konkursowe... poziom przerósł moje oczekiwania i kopara mi opadła... i choć faktycznie miałem większe oczekiwania co do mojej pozycji, to cieszę się , że przegrywam z lepszymi... także siary nie będzie... hehe
...jakby się ktoś doszukiwał, to photoshopa u mnie brak, bo różne zarzuty się pojawiają...
a co do samych fotek to moją uwagę zwróciły i zachwyt wywołały -
- MARINI foto nr 2
- WW foto nr 1
- STELMI foto 1
- QBAS foto nr 2
- JERRY foto 1,2
- M AND V foto nr 2
i dlatego mój głos dostał JERRY!!!
pozostałym uczestnikom też gratuluje, ale ich dzieła nie urzekły mnie aż tak bardzo, głównie dlatego, że było w nich za mało jesieni... hehe
przy okazji chciałem podziękować za pozytywne komentarze moich fotek - nic tylko pogratulować wyśmienitego gustu...
P.s. niech ktoś przekaże QBAS-owi żeby nie latał na zimnie z gołymi nogami bo wilka dostanie albo jajca przeziębi... hehe
pozdr
Ja również od wczoraj jestem w szoku jak wysoki poziom jest w tegorocznej edycji konkursu jesiennego
Najbardziej chyba jednak cieszy że coraz więcej osób bierze udział w zabawie a przy okazji możemy pooglądać fajne widoki
Wszsytkie fotki mają w sobie coś niesamowitego, ale mój głos poszedł do kolegi marini za piękne (i prawie wszystkie) kolory jesieni na fotkach. Jedna prośba tylko z mojej strony - jak masz możliwość oczywiście, to następnym razem umyj samochód do zdjęć bo na tych tutaj to zderzaczek mega brudny, hehe
Jakby ktoś się interesował miejscami gdzie moje fotki powstały, to: zdj. 1 -> droga do dworku w Horodyszczy, zdj.2 -> pobocze drogi 812 w kierunku na Włodawę
p.s. Aż ciarki czuję na plecach co to będzie w konkursie zimowym
Te Terrere Terrere terererererere …
Fajne fotki masz już na forum wystarczyło tylko wystawić do konkursu np.
PAWEŁ.jpg paweltt1.jpg
brawo dla wszystkich jednak najbardziej urzekły mnie fotki nr 2 Annecy, Jerry'ego i Qbas'a
Ostatnio edytowane przez DaviTT ; 05-11-2012 o 15:43
DaviTT
Jaaqob i qbas nice
Ale jednak Jacob za nową TT-eske
qbas-rozwaliłeś konkurencję!!!
EDYCJA ---------- Post dodany 21:03 05-11-2012 ---------- EDYCJA
wyrzuciłem aparat....