nie no jeżeli M and V się nie załapie to koniecznie trzeba zwiększyć ilość miejsc albo odwołuje konkurs!!!!!!!! hihi
nie no jeżeli M and V się nie załapie to koniecznie trzeba zwiększyć ilość miejsc albo odwołuje konkurs!!!!!!!! hihi
Ok , ankieta jest przerobiona na 20 . Kto nie zdążył niech się teraz tylko postara aby wyrobić się w czasie zaproponowanym na początku
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
dziekujemy ;D
dzie-ku-je-myyyy
"Love Them BOTH" - M.
ja również dziękuję, gdyż także zamierzam pofocić :P
Ostatnio edytowane przez TTyoung ; 22-10-2012 o 23:34
ale sie wypasiony konkurs szykuje...lol... super... to jeszcze by sie opcja przydała mozliwosci oddanie wiecej niz jeden głos np zeby móc oddac głos na 3 uczestników -czasem nie mozna sie zdecdydowac.... a cycki , wóda i koks powinny byc 1 nagrodą w konkursie dla zwyciezcy, hehe
idzie jakoś zablokować ankietę, żeby nie było możliwości głosowania na siebie? Byłoby to najuczciwsze rozwiązanie
Głos uczestnika liczy się tak samo jak każdy inny ( tak też jest podczas wyborów
Jeśli komuś najbardziej podobają się własne foty no to cóż Tak czy inaczej mam podgląd kto jak głosuje i widzę że raczej większość trzyma się zasady ''fair play'' .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Dzięki Artur, jednak się dało. Bo jak rok tamu rozmawiałem z administratorem Barttkiem to się nie dało. Ale może wtedy był jakiś inny silnik forum lub coś.
Regulamin zmieniony - pozostało 11 wolnych miejsc (:
To jeżeli jest konkurs to musi być "nagroda".
Moja propozycja jest taka:
Jeżeli mamy wyniki z konkursu wiosennego i letniego, teraz będzie jesienny i zaraz zimowy 2012r, więc mamy już trochę zdjęć to może zróbmy kalendarz na rok 2013r ze zdjęć które były w czołówce.
Oczywiście kalendarz będzie mógł kupić każdy.
Kalendarz super sprawa - mogę przygotować taki kalendarz do druku. Tylko pozostaje kwestia druku. Jak puścimy na offset to trzeba sporo tego zamówić. Chyba, że bardziej amatorski i wrzucić na cyfrę.
Tzn ile?
50szt? 100szt?
W aplikacji CEWE Fotoświat można zaprojektować kalendarz. Ceny zaczynają się od ok. 60 zł za szt. Przy małych ilościach można się zastanowić.
Osobiście to zdjęcia tylko przez to wywoływałem, nie wiem jak im kalendarze wychodzą.
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]
to ja zamiast kalendarza wole jednak cycki , wódę itd itp