Witajcie,
Ostatnimi czasy dość często przewijały się u mnie różne informacje, artykuły na temat Car Detailingu.
Mój samochód oceniam że jest (był w dobrym+/bardzo dobrym stanie) jednak parę mankamentów normalnie nie bardzo widocznych ale jednak przy bliższym przyglądnięciu było widać (poprzednim właścicielem była kobitka w szpilkach (rysy na progu) oraz w tipsach (rysy przy klamce), zastanawiałem się co i jak zrobić aby przywrócić stan zewnętrzny (tj lakieru) taki jaki był wychodząc z fabryki lub bliski tego.
Słyszałem opinie które mówiły aby oddać samochód do lakiernika który prze poleruje samochód (po zaczerpnięciu opinii prze sondowaniu lakierników, ich metod pracy tj. polerka pastą tempo i podobne załamałem się).
Wtedy ponownie wrócił temat car detailingu, gdyż znajomy od dłuższego czasu bawił się w to czysto amatorsko, ostatnimi czasu założył firmę i robi to już na profesjonalnie. Póki co są to początki ale to co robi jest w pełni profesjonalnie. Dużo z nim porozmawiałem, wymieniłem opinii obejrzałem efektów jego pracy, parę samochodów jeździ po okolicy i znam właścicieli, każdy bardzo zadowolony więc zdecydowałem się zaryzykować...
Efekty przerosły moje oczekiwania... zresztą jak chcecie zobaczyć to zapraszam tutaj obejrzeć (po co mam pisać).
https://www.facebook.com/media/set/?...3084030&type=1
Zdjęcia nie były robione jakoś profesjonalnie, tylko dla udokumentowania ... efekt jest lepszy niż widoczny na zdjęciach a na zdjęciach jest już rewelacyjny jak dla mnie.
Jeżeli ktoś zastanawia się co zrobić aby jego TT lśniło niech się nie zastanawia, naprawdę warto...
zresztą oceńcie sami czy warto ? NAPISZCIE SWOJE OPINIE NA TEMAT EFEKTÓW.
Osobą z Krakowa, okolic z czystym sumieniem polecam firmę (pracę) mojego znajomego.
Przykłada się naprawdę do tego co robi to jest to jego pasją i teraz skupia się tylko i wyłącznie na tym.
Działa na wysokich jakościowo produktach co opisane w opisie pod zdjęciami.
Gwarantuje swoim słowem (dla niedowiarków, również obejrzeniem samochodu na żywo) że każdy będzie zadowolony decydując się na ich usługi.
Dla ludzi z Krakowa i okolic podaje namiary na tą firmę (znajomego):
Facebookowy profil:
https://www.facebook.com/DanonCarDetailing
i lada dzień będzie uruchomiona oficjalna stronka:
Danon Car Detailing - Strona w budowie
PS:jak będzie jeszcze jakiś słoneczny dzień, podjadę na myjkę, umyję samochód i postaram się zrobić fajne fotki w ciekawym miejscu aby pokazać efekty i przekonać się jak to wygląda po jakimś czasie. Zdjęcia wrzucę już do innego wątku (o moim samochodzie, który mam zamiar uaktualniać już w miarę często).
Pozdrawiam i polecam.
PioTTrek.