glos na ice.
KubaFRS
spider
ZUCZEK
Jerry
ICE
marini
samek
M and V
glos na ice.
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Przypominam iż cały czas można oddawać głos na fotki. Dzisiaj ostatni dzień głosowania, więc jak ktoś cudem przeoczył temat to zapraszam na pierwszą stronę topicu!
Wszystkie TT bardzo ładne. Wiele zdjęć jak z okładki i nie mogłem się zdecydować, ale ICE masz również i mój głos.Raz że świetnie zrobione zdjęcia(jak dla mnie) no i ten kolor to już serio robi furorę Pzdr
ICE - gratuluję, piękna fura.
KONKURS ZAKOŃCZONY!
Ogłaszam wszem i wobec, zwycięzcą LETNIEJ EDYCJI 2012 został ICE w postaci dwóch zdjęć ślicznej, żółtej TT. Drugie miejsce ze stratą 4 głosów obejmuje M and V. Ciekawym faktem jest, że to już drugie z rzędu srebrne miejsce na podium mimo naprawdę świeżych pomysłów na zdjęcia. Pierwsza dwójka, która zdominowała cały przebieg głosowania, zostawiła daleko w tyle nowo-upieczonego posiadacza TT Jerrego (trzecie miejsce z 8 punktami). Jerry zauroczył nas świetnie wykonanym zdjęciem w centrumaglomeracji, nocą - widać napracowanie. Spider, ZUCZEK i KubaFRS mimo przyjemnych zdjęć zajmują ostatnie punktowane pozycje. Może następnym razem szczęście i pomysł pociągnie ich do zwycięstwa? Miejsca niepunktowane, czyli tak zwane ukończenie rywalizacji w przedbiegach należą do marini i samka. Mam nadzieję, że to ich nie zniechęci do dalszego brania udziału w konkursach.
Ze swojej strony dziękuję za trud włożony do sfotografowania auta i wzięcia udziału w konkursie wszystkim uczestnikom. Był to ciekawy tydzień głosowania i dyskusji nt zdjęć naszych forumowych kolegów.
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 03-09-2012 o 08:02
Chciałbym podziękować wszystkim którzy oddali głos . Dodatkowo cieszy mnie fakt, że wygrał samochód w walce z dekoltem
Gratulacje dla wszystkich za świetne fotki, największe oczywiście dla ICE. Moje fotki nie zrobiły furory ale na pewno będzie jeszcze okazja na zdobycie przynajmniej jednego upragnionoego głosu
pozdrawiam
można już z dużym wyprzedzeniem myśleć o konkursie jesiennym
Ja również chciałbym podziękować wszystkim za głosy. Jak na pierwszy konkurs i w sumie taką pierwszą poważną sesję z TTką, to 3 miejsce wydaje się całkiem miłym sukcesem. TTka również uważa że 3cie miejsce jest jak najbardziej ok i właśnie wróciliśmy ze świętowania owego wyniku letniego konkursu 2012 na pikniku w Jabłonnej (w ramach nagrody dla mnie i dla niej) Gratuluję również pozostałym uczestnikom konkursu, no i oczywiście ICE oraz M&V za piękne fotki oraz fajną rywalizację.
Zdobyte 3cie miejsce w powyższym konkursie zmotywuje mnie do dalszej systemat.....dobra, koniec tego gadania, w następnym konkursie będą jeszcze lepsze fotki no i może w końcu pojawi się też jakaś modelka, trzeba zrobić konkurencję dla M&V, a co!
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 02-09-2012 o 23:43
Te Terrere Terrere terererererere …