Nie jest to obieg oleju, tylko wody, więc tak czy siak musisz odczekać po upalaniu, aby nie zatrzeć łożysk.
Znowu TT znowu Cabriolet
Jeśli zabezpiecza silnik przed przegrzaniem, to dość istotny to patent.
Miałem okazję jeździć 3.2 i powiem szczerze że DSG się rewelacyjnie spisuje z tym silnikiem. Zawsze byłem zwolennikiem manuala, ale umiejetna jazda automatem daje tyle samo frajdy jak nie więcej.
Ja poszukuję właśnie 3.2 z DSG i posucha jest, wszystkie objeździłem w polsce dostępne na portalach i lipa poskładane z trzech.
Nawet taką piękną czerwoną oglądałeś?
Oferta - Audi TT - Możliwość sprzedaży ratalnej bez zaświadczeń i bez pierwszej wpłaty. W SPRAWIE SAMOCHODU PROSZĘ DZWONIĆ POD NUMER: 666-018-
lub taką?
Oferta - Audi TT S - !!!!!!! ZAREJESTROWANY W KRAJU !!!!!!! !!!!!! KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ !!!!!! NIETUZNIKOWE I UNIKATOWE AUTO AUDI T
ps. też podoba mi się 3.2 z DSG i kibicuje byś taką zakupił tylko tego nie kupisz do 30...
ICE, czerwona jest w manualu.
Do drugiej się przymierzam żeby pojechać zobaczyć, ale jest tak daleko że chyba zrobię skok na Niemcy i z tamtąd ściągnę. Bo jakoś nie wierzę już w polskie komisy. Obejrzałem ponad 30 samochodów marki AUDI (TT,A3,A4) i jestem zniesmaczony. Połowa tych samochodów powinna być na złomie.
Nie powiedziałem że chcę kupić do 30tyś. Bardziej liczę wydać max 50tyś za dobrą sztukę.
Jeśli chodzi o skrzynię DSG ( lub inne jej nazwy ), to gorąco polecam. REWELACJA! Miałem taką w Octavii. Jeździłem różnymi autami, z różnymi skrzyniami ( w tym automatami ), ale bezapelacyjnie na pierwszym miejscu stawiam DSG. Gdyby TT 1.8T wychodziły z tymi skrzyniami...
Na mobile DE widzialem granatową 3,2l w piekny stanie, przesliczna TTka potem poszukam
to chyba była ta:
Audi TT Coupe 3.2 quattro DSG 18 Zoll S-Line/TOP jako Samochód sportowy/coupé w Möser
ta tez niezla
Audi TT Coupe 3.2 quattro DSG Tüv neu jako Samochód sportowy/coupé w Hof
Ostatnio edytowane przez Elor ; 16-08-2012 o 09:29
Bardzo fajne za takim miło będzie się oglądać i pstrykać fotki
a jakby była ochota na grubszy wydatek to jest do kupienia wersja Quattro sport ktora jest zajefajna
Audi TT Coupe quattro Sport jako Samochód sportowy/coupé w Tübingen
8N jeszcze ma urok i ta fajna linię, w tej cenie zamiast MK2 chyba kupiłbym RCZ... który wyglada moim zdaniem jak naturalny następnca 8N, niestety ze znaczkiem Peżota :P
Szczerze mówiąc nie wiem czy w wypadku tego konkretnego egzemplarza nie lepszym rozwiązaniem byłoby właśnie kupno MK1 Quattro Sport. Czas pomału zaczyna już pracować na jego korzyść i w przypadku gdyby nowy właściciel wystarczająco dobrze dbał o auto mogłoby się okazać że po nie tak długim czasie te MK1 będzie więcej warte niż powiedzmy "przeciętne" MK2 kupione za podobną kwotę.