ja też chcę
1x XL męska
1xS damska
zgadzam się z przedmówcą a odbiór na zlocie to mi pasuje
ja też chcę
1x XL męska
1xS damska
zgadzam się z przedmówcą a odbiór na zlocie to mi pasuje
430KM i 430Nm
Do tego momentu wszyscy jezeli chodzi o koszulki sa zliczeni :]
[ Dodano: Sro Lut 27, 2008 3:14 pm ]
Do tego momentu wszyscy jezeli chodzi o koszulki wszyscy sa zliczeni :]
Jeśli jeszcze się da to ja piszę sie na S męska .
jezeli mozna cos powiedzieć, jestem tu swierzy i chciałbym poznac wasze grono, jezeli chodzi o zlot jak najbardziej pisałbym sie na to no i oczywiscie koszulki, jezeli to mozliwe jeszcze chciałbym zamówić 2 szt. rozmiar M.( damska, meska)
Znany już jest dokładniejszy termin zlotu?,mi pasowałoby 23-25 maja ,bo mam wolny weekend od szkoły...
Paweł, Jak tam plan działania wiesz może jakis nocleg nie drogi załatwisz przyjezdnym i zostaniemy na grilla
p.s. Paweł może jakie naklejki firmowe lub jaka flage zrobimy !
Sluchaj no jezeli chodzi o noclegi to jak najbardziej moge wam podac nr telefonow do dobrych niedrogich hoteli cos sie napewno znajdzie a jezeli chodzi o gadzety to koszulki wystarcza chyba wedlug mnie jezli uprzecie sie na cos wiecej to prosze do SilverTM Grzesio deklarowal sie ze pomoze jak pozwolicie ze zajme sie koszulkami i nr tel do hoteliZamieszczone przez Maxvibe
p.s. jezeli chodzi o termin to poczekajcie jeszcze troszeczke na dniach bedzie cos wiecej wiadomo skolei odnosnie naklejek to jest o tym odzielny temat i mial sie ktos tym zajac a gril to super pomysl uwazam !! bede szukal pod tym kontem zeby wlasnie bylo gdzie zrobic grila
pozdrawiam
Co rozumiesz poprzez "Na coś więcej"? :P Co do hoteli to polecam Hotel Fokus a tak coś uniwersalnego Campanille czy jak to sie pisze Linki w Google.
Chodzilo o cos w przystepnej cenie i z miejscem na grila grzesiu a "campanile" ni cholery nie spelnia tych kryteriow i focus tez czesciowo myslalem o zalewie poniewaz tam jest fajny hotel "pod kasztanami" mysle ze cenka spoczko i miejsce tez takie nawet nawet.
p.s. a o co mi chodzilo w okresleniu "Na coś więcej"? to jak juz sie czepiasz :P to zinterpretuj to sobie sam tak jak chcesz
pozdro
A czego to jest zlot? Trabantów? Jak sie bawić to sie bawić i nie żałować na hotel w końcu to TT Wszystkich którzy poczują się urażeni moją wypowiedzią przepraszam
A co do campanile to widziałem ze nocka tam chyba od 130 zł? To chyba fortuna nie jest
Ja tam nie wiem, ale zalew brzmi ciekawiej niz campanile..
ttless..
No tak tylko to co podawał Paweł o tym nie słyszałem. A zawsze chyba lepiej wziąć coś pewnego niż potem żałować.
Piwko, Kiełbaska i Gitara SilverTM, słyszałem że masz chody u ludzi od pogody i załątwisz pogode !
p.s. mój numer telefonu 602-475-768 Kamil odnosnie hotelu i innych pierdoł
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Tak Tak Dzisiaj zaczęło lekko sypać już lekko przeklinałem. Jak ja na "łysych oponach" do domu dojadę i przestało nagle Jak słoneczko zaczęło świecić