KubaFRS
lelu666
Jaaqob
Mattes
M and V
Lwica
WW
TTyoung
Grzesiek G
V:
...co by nie mowic , przez Twoje "poznaje ta pupe!" na zlocie, zdjecia, ktore pozwolilam wrzucic M w tej edycji konkursu przeszly surowa selekcje...
... trzymamy za slowo a powaznie to co by nie mowic auttko masz przepiekne
dzieki
dzieki
...haha nawet sie usmialam, widze, ze kolega az sie zagotowal. Zupenie niepotrzebnie, fantazja chyba poszybowala zbyt daleko.
Gratuluje... zdjecia piekne i wygrana jak najberdziej zasluzona Oczywiscie w nastepnej edycji walczymy dalej
no i oczywiscie dziekuje(my) za glosy jakie poszly na nas, wiec buziak
"Love Them BOTH" - M.
kolega Tomie1986 zaproponowal tematyke "Euro 2012", byli by chetni na taka edycje ?
moim zdaniem dobry pomysl jako rozgrzewka przez sesja Letnia
"Love Them BOTH" - M.
Ale malensTTwem to chyba sie nieda na stadion wjechac ?!? ...
swoja droga kazda zabawa jest fajna jesli tylko sa chetni do zabawy .... jak tylko bede mial pomysla to pewnie ze pewnie
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 02-06-2012 o 16:46
I TT
No ja oczywiscie jestem na tak
Chodzi o fotki naszch TeTetek przybranych w barwy PL
Ostatnio edytowane przez Tomie1986 ; 02-06-2012 o 17:11
Jestem za, dobry pomysł
No I to mi sie podoba jak z Berlina bedziesz lecial przez olszyne zapraszam do Zar
jestem również za, kto wie, może ktoś jednak ma możliwości by wjechać na stadion TT... :P
i zgadzam się również z faktem, iż chodzi tutaj o TT. Czy kibicujemy Polsce, Niemcom czy w ogóle nie lubimy Euro, nie ma znaczenia, chodzi o pomysł
A mozna wystartowac do konkursu innym autem niz TT? :P bo aktualnie tymczasowo jezde czyms innym. Sprzedalem swoja MK1, kupilem to co kupilem i szukam MK2. Ale na Euro ubrałem dyliżans :P