AAAAAAA może jakiś konkurs foto na TeTEuro ?
IMAG0055.jpgIMAG0060.jpgIMAG0069.jpgIMAG0072.jpg
AAAAAAA może jakiś konkurs foto na TeTEuro ?
IMAG0055.jpgIMAG0060.jpgIMAG0069.jpgIMAG0072.jpg
Jak dla mnie to te Euro to jedna wielka pomyłka pośmiewisko dla naszego państwa nie zdziwię się jak będzie jakaś wojna z tego powodu ;D
A i tak na marginesie te wszystkie flagi co do aut przywieszają to jakaś chora mania mi sie to wgl nie podoba za dużo juz tego co 2 auto to flagi za 3.50 ze sklepu i w dodatku orzełek wchodzi na czerwone to dopiero skandal Polacy nie wiedzą jak wygląda prawdziwa flaga SKANDAL!!!
Taaa i jak zawsze znajdą się malkontenci, ktorym nic się nie podoba. Jakbyśmy organizowali mistrzostwa świata to też by się znaleźli narzekający, masakra!
Nie chodzi tu o nażekanie... ale o organizacje naszego państwa z niczym sie na czas nie mogą wyrobić .... autostrady będą nie przejezdne. I zobaczycie jakie beda afery jak kochani rodacy zaczną kraść samochody na potengę
kolego gdyby nie to euro to ani stadionów ani tych autostrad by nie było nie ważne że z opóźnieniami ale tego nam już nikt nie odbierze.
Moja sugestia dla pesymistów aby swoje żale w stylu PIS zachowali dla siebie i z Tomaszeskim kibicujcie Niemcom. A my Polacy cieszmy się z tego co mamy i okazujmy nasze zadowolenie pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych na rozwój naszego kraju
A teraz
a i żeby nie zmieniać tematu nie piszcieo euro lecz tylko na temat pomysłu z fotkami naszych auTTek na euro
Co do fotek to jeszcze tt tak ubranej nie widziałem twoja jest pierwsza i jest Ładna