Ostatnio edytowane przez lambo ; 17-05-2012 o 16:25
wottka no mało bo piszesz o Dieslu
Pisze o benzynie, znam te BMW. jest to 4.4v8 320hp, co do jego BiT bym polemizował ale i tak wymiata.
Odnośnie udowadniania to ja też nie muszę nic mi nie ubędzie lub nie przybędzie, jak u dowodnie że jestem lepszy, był spot to przy okazji zrobilismy ustawkę z miejscowymi chłopakami i powiem ze na pewno nie są to ludzie jak na Cargo, każdy z chęcią staje do walki i mega ogarnia swoją furę, więc ukłon dla nich z mojej strony.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 17-05-2012 o 16:55
Znowu TT znowu Cabriolet
myślałem że chodziło o 535d Bit a jak 545 to 333KM i nie żadne Biturbo
Chyba za bardzo wertujesz katalogi, które nijak mają się do rzeczywistości w tej 4.4 to z 333 zostało 307, a w dowodzie ma 400+ lecz chyba ktoś ukradł jej turbinę dla tego 320 podałem optymistycznie, czemu nie 4.4BiT przecież można u turbić, ale to masakra, bo w serii którą rzadko trzyma, lubi sobie czasem paść.
Znowu TT znowu Cabriolet
wszystko można tylko e 60 to raczej nie wóz do modów i stwierdziłem że to nie najlepszy pomysł uturbiać (bo chyba każdy wie jakie to koszty i jak auto staje sie kapryśne )
podałem dane z katalogu bo nie wiem jak wygląda ten model, dobrze serwisowana 545i powinna serie wypluć
No dobra ma ktoś jeszcze jakieś filmiki, bo nudna jest gadka o BMW na forum Audi. Lepiej je objeżdżać niż o nich gadać.
Znowu TT znowu Cabriolet
takie gadanie, niech stanie z jakim 1000 konnym M3 bo są takie w pl
ZUCZEK dobrze Pisze,koniec tematu BMW