Zapewne wcześniej Shell odpowiednio skoryguje ceny do promocji, zobaczymy w poniedziałek ceny na Shellu.
Zapewne wcześniej Shell odpowiednio skoryguje ceny do promocji, zobaczymy w poniedziałek ceny na Shellu.
Znowu TT znowu Cabriolet
Robiąc zakupy w Tesco też się dostaje jakieś zniżki na paliwo ...Tesco
Mozna probowac ale czy rzeczywiscie da sie sensownie obnizyc ceny paliwa?? Niestety ale cena jest powodowana wysoka cena na rynkach swiatowych i slaba zlotowka. Oczywiscie mozna wymusic obnizenie marży ale pewnie nie dalo by to zadowalajacych obnizek (no co innego jak ktos jezdzi zawodowo i robi mnustwo kilometrow).
nie marzy (bo to ok 15gr) ale akcyzy
Ruscy juz maja sposob na drozejace paliwo
I TT
Babok na stacji Shella:
Tankuję tylko na Shellu, kupuję ich magazyn "go smart" z kuponami rabatowymi -15gr, w niedzielę pojechałem zatankować i się lekko wkur****, Pani na kasie nie mogła mi nabić rabatu, tłumaczyła, pokazywała i nic. Myślę oki, przyjadę do domu to złożę reklamację.
Jak myślałem tak zrobiłem, wysłałem maila. Dzisiaj dostałem odpowiedź:
"... Brak możliwości udzielenia rabatu w dniu 25 marca 2012 roku na stacji Shell w Legnicy spowodowany był chwilową awarią systemu komputerowego.
Informujemy, że awaria została usunięta .Zapraszamy do wykorzystania kuponu rabatowego podczas następnego tankowania na naszej stacji. W ramach przeprosin proponujemy w prezencie od firmy 4 litrowy płyn do spryskiwaczy do odebrania na stacji ..."
I to mi się podoba, piszę to po to, aby każdy miał świadomość, że warto walczyć o swoje
Płyn rekompensuje moją stratę.
Ja co tankowanie dostaje cole gratis. Stacje benzynowe Lubią to! jak tankuje
Cole też dostałem
Temat niby o cenach paliwa więc napiszę coś od siebie.
Pracując w DE. Za godzinę pracy zatankowałem 8 litrów (po niemieckich stawkach - nie przeliczając na PL).
Praca w PL w firmie geodezyjnej. Za dzień pracy mogłem zatankować 8 litrów.
Troszkę mnie to irytuje pomimo, że samochodu obecnie nie posiadam.
kazdy medal ma dwie strony .... ja tu mieszkam i place wszystko normalnie wiec liczac po mojemu az tyle nie naleje ;( juz ponad 1,7 za litr
I TT
W PL i tak jest tanio PB ale ni adekwatnie do zarobków w DE., to widzę że dużo nie podrożało w tamtym roku płaciłem 1.65eur.
Znowu TT znowu Cabriolet