Mi z kolei zawsze podobały się grille z liniami poziomymi , dlatego nie planuje u siebie wymieniać na nowszy i pewnie z tego powodu bardziej pasuje mi wizualnie ten nowy do MK2
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Blerx - też mi się podoba niemniej musiałbym cały zderzak wymieniać aby mieć ten pasek przy halogenach. Michał podobno ma na stanie taki grill, czekam na foty, zobaczymy
Jaaqob zderzak jest ten sam, więc te boczne kartki też możesz założyć.
Nawiazujac do tego, co napisalem wyzej, gdyby audi zrobilo lift taki jak dla A5 i A4 to pewnie by wygladalo tak jak na zdjeciu. Wtedy mozna bylo by przelozyc zderzak, blotniki, lampy i maske i ma sie auto utrzymane stylistycznie w trendzie audi na lata 2012-2016.
Ostatnio edytowane przez Mari ; 04-03-2012 o 15:32
Hey,
Przemek zderzak jest bez listw chromowanych sprawdziłem, myślałem że świeci się chrom z przodu ale niesety są to czarne pasy z wyżłobieniem na chromowane pasy w które można włożyć je.
Dowiadywałem się w ASO i grill do TTS kosztuje prawie tyle co na allegro sobie wołają więc wolę kupić nówkę sztukę z ASO + kratki. Jedyny problem jaki się pojawił to taki, że w programie serwisowym nie widać dokładnie jaki to jest grill a jak zamówią to z DE będzie jechało i mi nie przyjmą zwrotu :/ Potrzebuje numer najnowszego grilla i kratek. Macie jakiś pomysł jak je sprawdzić? Może kolega Lekarz00 zrobiłby fotki swojego grilla i może jakoś podejrzał numery? Za pomoc będę bardzo wdzięczny.
Jaaqob zamawiaj z aso-ja kupiłem grill i boczki na allegro od typa co rozbił auto...ale nie miał łącznika więc musiałem jechac do aso. W aso musisz oczywiście zaznaczyć ze auto z 2012 roku jest!!!!Ja też miałem dylemat czy to bedzie to ale oni mają konkretny katalog i wystarczy podać rok produkcji i już.Co do nr z mojej atrapy to postaram się jutro coś podpatrzec ale wątpie ze cos bedzie widać//...Jest jeszcze jedeń drobny problem który musisz wziąść pod uwage-mianowicie nasze zderzaki nie mają otworów w zderzaku w miejscu gdzie te nowe atrapy chromowe z boczków łaczą się z grilem(zderzakiem obejmującym grill)-ja zrobiłem prosty myk--ułamałem z tych chromów w tym miejscu zaczep i tyle ..pasuje idealnie bo pozostałe zaczepy trzymają mocno i solidnie.
EDYCJA ---------- Post dodany 21:45 24-03-2012 ---------- EDYCJA
oczywiście jutro zrobie jakieś foto...aaa ja też w katalogu nie widzilem łacznika tylko jakis kiepskiej jakosci obrazek przedstawiający ten łącznik ale gosc powiedział że od 2012 jest nowa seria i to bedzie to ...zaufałem i za pare dni miałem już komplet na aucie...
Problem w tym, że koleś nie miał tam w programie informacji na zasadzie auto z 2012 tylko zakres dat a konkretne z danego roku to tylko po numerze VIN, którego nie mam. Jak by stało takie TTS na salonie to sprawa byłaby prosta ale u mnie w mieście nikt nie ma na salonie TTS :/
Prosze bardzo
Genuine Audi TTS OEM front grill, left and right fog light grills and centre piece.
All you need for a full Facelift front end TTS conversion.
No cracks, broken lugs or marks - immaculate condition.
Please note, one lug on each fog grill has been removed, (necessary for fitment on non-facelift models).
Part numbers:
Main Grill: 8J0 853 651 J
Fog light grills left and right: 8J0 807 681 K 8J0 807 682 K
Centre piece: 8J0 807 697H
no i problem rozwiazany...