Chyba jednak k-03s, może nie 0-52 ale 03s
Chyba jednak k-03s, może nie 0-52 ale 03s
Znowu TT znowu Cabriolet
Jest K03-053, to samo co 052.
Jeżeli chodzi o firmę compsport z Łodzi ,to z całą satysfakcją i pewnością mogę powiedzieć , że jest to jedna z najlepszych firm w łodzi zajmująca się tuningiem mechanicznym auta . Jest to firma ,która liczy sobie za robociznę wysoko ale masz pewność , że nie jest to fuszera . Dla przykładu zrobili teraz LUPO , w które wsadzili silnik 2.0 i wydłubali z niego 360 KM . NIe wiem jak dla was ,ale na mnie robi to wrażenie . Znamtez jeszcze jedną firmę zajmująca się chipem ,która ma siedzibę pod Wrocławiem . Jest to firma , którą również bardzo polecam . Robiłem w niej juz kilka aut np. Audi a6 C6 3.0TDI quattro motor z 230 KM zrobili na 283 KM i 590 Nm . Moc ,która moją seryjną tetkę 180KM robi jak chce i 225 KM również . Sprawdzone na ulicy jak chcecie jakiś namiar pisać na pv
ja widzę, że compsport to zawładnie całą Polską
Compsport z Bielska B. mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. Robiłem tylko program ale podoba mi się ich podejście do tuningu. Robią bezpieczne i mocne setupy.
Program zrobiłem już dobre pare miesięcy temu ale dzisiaj pojechałem na hamownie. Odczucia z jazdy autem po programie to tak jak przesiadka do nowego auta dużo mocniejszego więc naprawdę jestem zadowolony
Ostatnio edytowane przez marini ; 29-12-2011 o 17:19
Dosyc zimno bo tylko 11 st. C, ja po zamontowaniu Fmica podjade na korekte i ciekawe ile Mirek wycisnie.
Mowisz ze jestes zadowolony, a nie jest Ci juz malo?
Heh.. Jestem zadowolony jak auto przyspiesza jest dosyć szybkie Co do modyfikacji to nigdy nie mówie że to już koniec Na pewno będę robić FMIC bo podczas pomiarów na hamowni maksymalna temp w Ickach doszła do 70 stopni więc to jest już raczej pewne że będę to robić Przy obcniej temp na zewnątrz nie jest to takie krytyczne ale przed sezonym letnim to będzie mus
pozdrawiam
W lecie tragedii nie bedzie, ale z fmic'iem tuner wycisnie jeszcze wiecej
koledzy a jak to cenowo wyglada ?
My na tym forum polecamy Compsport, ale w Bielsku Białym, jak byś poczytał forum to dowiedział byś się również czy warto i co warto zrobić przy chip tuningu 180tki
Znowu TT znowu Cabriolet