To są felgi od R8 V10 i wyglądają dobrze dopiero w 19". Uczulam na podróbki z allegro bo nie mają one za wiele wspólnego z oryginałem. Bardzo często sprzedawcy na aukcjach wykorzystują fotki felg w rozmiarze 19" wogóle nie pokazując tego co faktycznie sprzedają czyli podróbki w rozmiarze 17". Rozczarowanie może być bolesne.
i ja bym takimi nie pogardzil .... ale mimo wszystko 18-ki
I TT
tak jak Malik pisze, widzialem kilka TT z tymi felgami w rozmiarze 17, 18 i w tym wzorze wygladaly dziwnie. Lepiej uderzyc w cos bardziej klasycznego.
Jaaqob, gratki!! Auto super
((rodzaj silnika i nadwozia przypadkowy ))
Audi TT RS Roadster 2.5 TFSI Quattro (250kW) (8J) Felgen - OPONEO.DE
I TT
17" AUDI R8 V10 5x112 - A3 A4 A6 TT MEGA HIT (2076739583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na wszystkich fotkach są 19 po linku znajdziecie go na allegro aukcja 17 jest już zamknięta może tak być że 17 to za mało i będzie śmiesznie wyglądać . Na 18 boję się o zawieszenie w Lodzi straszny ser na drodze zanim połatają trochę minie czasu
ja no 19 po łódzkiej ziemi popylam nawet w zimie i daje rade.... jeszcze nic nie obiłem...
p.s. swoją drogą gratki zakupu - ekipa łódzka sie ładnie wzmocniła teraz, choć nie wiem skąd malik był...
trza sie bedzie na spota umówic chyba...hehe
pozdr
Na wiosnę może zrobimy spot Ziemi Obiecanej co do felg to jeżdżę na 18tkach przy czym ostatnio dosłownie slalomem. Takiej ilości dziur na drodze to już dawno nie widziałem wstydzę się swojego miasta :/
Czy ktoś ma może fotki tych felg od R8 w rozmiarze 18?
Gratki Przemek, pamiętam jak z 3 miesiące temu na gg już nie mogłeś się doczekać
Aż chce się żyć, nie?
no ja mam złe doświadczenia bo już niejedną felgę skasowałem. Miło by było ludzi skrzyknąć i umówić się na naszej ziemi pozdrawiam
EDYCJA ---------- Post dodany 15:09 26-02-2012 ---------- EDYCJA
jaagob ten z allegro wystawia je co jakiś czas także pewnie na fotach będą .A co do dróg to po prostu masakra ja stawiam na 17 trudno
Brawa były czas teraz wziąć się do roboty co prawda najwięcej Malik odwalił ale teraz kolej na mnie. Zrobiłem porządek w pierwszym poście. Z modów w najblizszym czasie zamówione mam juz 6 tlokowe Brembo relacje będę zdawał na bieżąco.
Pierwszy mod (oficjalnie otwierający sezon modzenia ) i muszę przyznać, że długo czekałem na chwilę kiedy mogłem z dumą zakupić ten breloczek
Pikny też się na niego czaję i chyba wreszcie kupię...
Z niecierpliwością czekam na opis i fotki kolejnych modów.
PS. Z ciekawości spytam: jaki jest przybliżony koszt ww. Brembo?