Jeżeli ciężko ci się żyje z myślą że masz 13 auto to może faktycznie dla poprawienia tego samopoczucia warto zmienić na nowsze, jest też taka tendencja osób które zmieniły TT, że powracają do modelu i to u nas na forum, może poszukaj za tą kaskę świeższej sztuki np r32 bo naprawdę w tych pieniądzach będzie ciężko o satysfakję no chyba że kupisz coś co udaje coś a tym nie jest,
Pomyśl o s2000, fajny wózek ale chyba jeszcze ciężej niż TT zdobyć w dobrym stanie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Rocznikiem się nie jeździ, większość ludzi nie wierzy że moje tt ma 13 lat bardziej stawiają na 5-6 lat Mój typ auta innego niż tt to bmw 6er ale koszty utrzymania nie są już tak przyjemne jak w tt :/
No to widzicie wszyscy macie bardzo drogie lanserskie auta - badylarze sami na forum są no! Sami prywaciarze
A mi zarzucają, że RS'ę można za 30k nabyć bo to TT tylko z dokupionym znaczkiem ja tam wolę żeby tak myśleli (nie żartuję!)
Jeśli nie 8N, to...
W zasadzie moje upodobania nie zmieniają się wraz z upływem lat. Patrząć przez pryzmat portfela, czyli możliwości finansowych, nie rzucam się na auta marzeń. W przypadkowej kolejności wymieniam Alfę Romeo Brerę, TTS 8J, Scirocco, 350Z, BMW 3 Coupe... Zawsze wybieram auto, na którego utrzymanie będzie mnie stać: komplet nowych dobrych opon, rozrząd, pełne ubezpieczenie - to dla mnie podstawa Zazwyczaj długo szukam aut, jak mi coś nie pasuje, to odpuszczam. Wolę rok-dwa starsze, ale w świetnym stanie
A tak na marginesie. Wie postów na naszym forum można znaleźć gdzie właśnie stawiamy obok siebie Audi TT i Z350.
A zacząłem się zastanawiać co na forum Z350 czy też Nissana piszą o Audi TT.
I tutaj gratka dla detektywów od nas. Jestem ciekawy jakie tam krążą opinie.
kiedys patrzylem i tam nic sie nie pisze. forum 350z zdycha
Wszystko rozchodzi się o stylistykę i tok myślenia. Patrzyłem na opinie na forum nissana i wszyscy co wybierali nissana w avatarach mieli stuningowane calibry i skośnookie (lampy) samochody.
Są ludzie którzy lubią kanciaste kształty i są tacy co lubią okrągławe.
Jedno muszę przyznać. We wszystkich forach co zamieszczają fotki TT to są to wstrętne zdjęcia po których nawet kijem bym TT nie dotknął. Może to specjalnie zamieszczają takie fotki.