annecy
ZUCZEK
d_matys
qba12345
Lwica
meta
duzo fajnych ujec w tej edycji,
po debacie oddalismy z V glos na Lwice
ps.
gdzie zdj. Dominika i MichalaTT ?
nas niestety snieg oszukal i zniknal przed dniem planowanej sesji a sesja zimowa bez sniegu to nie sesja zimowa
w edycji wiosennej wracamy do walki, nie ma to tamto
"Love Them BOTH" - M.
heh, i już zrobiło się gorąco...
p.s. no ja sie tez dziwię, że mi tak słabo idzie w konkursie... próbowałem przełamać niemęskie insynuacje - opinie o nas, posiadaczach ttek , nadać głębszy wyraz... pokazać ludzką twarz , a także rozbudzić wyobraźnię publiczności... a tu klops.... hehe
p.s. gratuluje rywalom sukcesów!
pozdr
Ja napiszę coś takiego. Każda fotka ma swoje plusy. Lecz jak dla mnie była tylko jedna w której nie znalazłem minusów ;p. Jak mam być szczery i nie owijać w bawełnę to:
Fotka annecy - fajnie pomalowana fura felgi no i vodeczka do tego scena zimowa, w fotce brakowało mi tylko kolorów, wyszło tak szaro smutno
ZUCZEK - tutaj gdybym nie przeczytał kogo to fotka to bym się nie domyślił o jaką furę chodzi. Podobają mi się znajome krajobrazy, niebo i 4 fury przygotowane do startu
d_matys - moje pierwsze skojarzenie to TT można pole orać
KONKURS ZAKOŃCZONY
Po zaciętej walce łeb w łeb, która trwała do ostatniej sekundy, zwycięzcą okazał się meta. Wygrał przewagą dosłownie jednego punktu !!!
Wszystkim uczestnikom gorąco gratuluję i bardzo dziękuję za wzięcie udziału w konkursie. A to ważne, że chcecie się w to bawić bo to zawsze jakieś urozmaicenie na forum.
Zwycięskie fotki !
Nie!!! nieee!!!!! to nie możliwe przegrałem, wszyscy dostają bana, wtedy zostanę sam i wygram, che che
Znowu TT znowu Cabriolet
Blerks nie pocieszaj mnie, jak pociesza się naszych sportowców że należą do czołowej 30stki światowej, właśnie przyniosłem litr wodki i będę pił do bólu, nie zniosę tej porażki
Znowu TT znowu Cabriolet
jako zwyciezcy poprzedniej edycji konkursu,
chcielibysmy przekazac nowemu zwyciezcy "korone", w postaci symbolicznej nagrody
takze meta podeslij nam dane do wysylki
"Love Them BOTH" - M.
Kiedy i gdzie dokładnie o tym konkursie pisaliście... nawet nie wiedziałem, że coś jest, dopiero teraz wchodzę na forum i widzę, że coś 'nowego'. a brałbym udział raczej ;d
Więcej konkursów, więcej zdjęć, więcej TT!
Było ogłoszenie ale niestety tylko w OGÓLNE nie każdy wiedział, następnym razem pomyślimy o lepszym marketingu.
Znowu TT znowu Cabriolet
M and V - dane poszły na pw
Generalnie chciałem podziękować przeciwnikom za współzawodnictwo Wygrałem "o włos" więc tymbardziej się z tego cieszę.
Mam nadzieję , że w następnej edycji będzie więcej uczestników i jeszcze więcej rywalizacji.
Pozdrawiam Wszystkich Uczestników konkursu oraz składam podziękowania Wszystkim Tym którzy oddali na mnie głos