Waga robi robote
Waga robi robote
Znowu TT znowu Cabriolet
Masakra ... ja bym chyba miał depresję jakby mnie lupo zrobiło... wiadomo mocniejsze jest i wogóle, ale jednak dalej jest to lupo pozdrawiam
Wydaje mi sie iz wlasnie chodzilo oto w tym projekcie .... stajesz np. na swiatlach obok XXX autka oczko do kierowcy obok i ..... tyle go widzielismy ... satyswakcja wieksza niz objechanie kogos TupTusiem ((z racji tego iz jest to wlasnie malutkie niepozorne autko ))
ps
chyba zaczne sie uwazniej przygladac obok kogo staje na swiatlach :P
I TT
Bez przesady,bo faktycznie nabawisz się kompleksów, ryzyko że staniesz obok takiej wydmuchy jest porównywalne do trafienia w totka, wyłączając oczywiście ustawki.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 19-02-2012 o 16:29
Znowu TT znowu Cabriolet
widzę że "mocne" 1.8t by GTO poległo z lupo, dzwine bo ten golf też lekki i teoretycznie moc jeszcze większa a wpierducho dostał:P
Noo na to Lupo Paweł musisz uważać Powiedzcie mi czy Lupo ma napęd na 4 łapy czy to ośka? Leje równo wszystkich.
przedni napęd ...
I TT
hehe na razie to je chyba omijać:P zklapsowało by mnie mocno:P
Compsport robi robotę
Zastanawiam się dlaczego konstruktor wybrał akurat lupo przecież sa inne lekkie nadwozia a lepiej wyglądające, a to lupo takie śmieszne autko... już lepiej moim zdaniem wygląda ten stary golf, przynajmniej byłby szpan mieć taka moc w tym nadwoziu i nie zatraciła by sie myśl zrobienia niepozornego "killera"
Jaaqob - S-tronic w mk2 robi robotę tak jak jeden z userów wyżej napisał. Sam automat naprawdę wiele daje, w manualu ciężko to osiągnąć. Chociaż są sposoby trzymania gazu w międzybiegach.. no ale... ktoś mądry tak robi ?
EDYCJA ---------- Post dodany 13:42 20-02-2012 ---------- EDYCJA
Audi TT RS (365ps) vs BMW M3 (420ps) on 1/4 Mile Acceleration - YouTube
EDYCJA ---------- Post dodany 13:42 20-02-2012 ---------- EDYCJA
FAudi TT RS (365ps) vs BMW M3 (420ps) on 1/4 Mile Acceleration Part 2 - YouTube
Dużym utrudnieniem dla BMW jest kierowca który wyraźnie ma spóźniony refleks
To BMW jakieś zepsute czy co??
Znowu TT znowu Cabriolet
No Michał od M3 miał problemy ze startem, ale to wina nie wytrenowania startów z jego strony bo miał procedurę