Raczej niema potrzeby wyjasniania tematu
http://www.joemonster.org/art/18949/...c_Lamborghini_
Raczej niema potrzeby wyjasniania tematu
http://www.joemonster.org/art/18949/...c_Lamborghini_
I TT
Dobre, pierwszy zakręt, dodał gazu i pewnie go obróciło prosto na jakiś płot bo koleś przyzwyczajony dawać gazu na maxa by ciężarówą ruszyć na co dzień.
Zróbmy jeszcze temat "Chwila w której cieszy mi się morda"
...ze Nikt na to wczesniej jeszcze nie wpadl ..... :P
---------- Post dodany 07-01-2012 o 00:15 ---------- Poprzedni post 31-12-2011 z 11:13 ----------
Zanim stało się bezwypadkowe - Teksty - Poboczem.pl
I TT
Właśnie mi też wydaje się że już tych tematów w stylu "Coś tam co sprawia, że cieszy się morda" jest już troszkę dużo. Zaraz faktycznie zrobi się ostry śmietnik na forum jak tak dalej pójdzie. Już samo określenie "morda" jakoś odrzuca. Pierwszy temat był OK, ale te kolejne moim zdaniem niepotrzebne. Zaraz przyjdzie czas na stronę, która sprawia że cieszy się "morda", kanał na youtube który sprawia że cieszy się "morda" itd.:P
Zrobmy jeden temat "smieszne" i juz ;P
Audi samo pojedzie w korku :P
Audi pojedzie samo w korku - Moto - WP.PL
I TT
Wielki atak hakerów na Polskę? Nie działają ważne serwisy - Onet Wiadomości
Strona Sejmu nie działa. Zaatakowali ją hakerzy? - Onet Technowinki
Megaupload zamknięty przez FBI! Anonymous kontratakuje - PC World - Testy i Ceny sprzętu PC, RTV, Foto, Porady IT, Download, Aktualności
Anonymous zhakowało firmę zabezpieczającą FBI i ujawnił wykradzione dokumenty - PC World - Testy i Ceny sprzętu PC, RTV, Foto, Porady IT, Download, Aktualności
http://www.tvn24.pl/12692,1732146,0,1,polska-podpisze-kontrowersyjne-acta-wolnosc-sieci-zagrozona,wiadomosc.html
A wszystko przez i nie cieszy mi się morda przez to.
Nie dla ACTA - Say NO to ACTA - YouTube
Dodatkowo spróbujcie oglądnąć jakiś serial online. Praktycznie 90% Polskich stron co można było oglądać seriale i filmy online już padła przez zamknięcie megavideo. Torrenty jak tak dalej będzie też padną.26 stycznia nasz kochany rząd będzie podpisywał ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) - międzynarodowe porozumienie dotyczące walki z naruszeniami własności intelektualnej. Negocjowane w sekrecie, zostało ujawnione przez WikiLeaks w 2008 roku przed głosowaniem w Parlamencie Europejskim. Pełna wersję udostępniono w 2010. Odzew społeczeństwa był ogromny i nastąpił koniec negocjacji po jej piątej rundzie. Pierwsi do negocjacji przystąpili: USA, UE, Japonia, i Szwajcaria.
Mimo że negocjacje do tego traktatu są zakończone, nadejdą kolejne próby cenzurowania internetu (m.in. SOPA w USA) i ograniczenia naszego dostępu do produktów niezbędnych do życia (próby regulacji rynków ziół, witamin i suplementów). Musimy dociekać prawdy. Wspierajmy też tych, którzy pomagają nam odkrywać podobne tajemne negocjacje na całym świecie.
Ostatnio edytowane przez ICE ; 21-01-2012 o 22:33
Nie wiem czy dobrze to zrozumiałem? Internet zagraża mediom takim jak telewizja, radio czy prasa w których to odbywa się manipulacja społeczeństwem nie mającym żadnego wpływu na poruszane tam tematy i treści, czego nie można powiedzieć o sieci tu jest większa swoboda w przepływie informacji i stąd te próby jej ograniczenia poprzez ACTA. Czy chodzi tu tylko i wyłącznie o prawa autorskie.
To nie artykul jak w temacie lecz stronka o moim kuzynie Krzysku jego koledze i ich przygodach w swiecie
W 3 lata dookola swiata polecam i zachecam milej lektury ((jesli Ktos lubi Podróże ))
PS
(w niedziele 29,01,12 na tvn24 ok. 8.30 ma byc podobno cos o Nich wspomniane :P )
W 3 lata dookoła świata! - Kuzyni.eu
I TT
Fajna podróż, chociaż trochę im jeszcze zostało
3 lata, trochę to męczące musi być, tak z miejsca na miejsce na walizkach cały czas.