To z Przywieszonymi Exhaust tipami najlepsze
Obie najpiękniej wygl?dacie w półmroku
nie moge co oni siobie myśleli artyści :P
NO RISK,
NO FUN.
Zamieszczone przez max1236454
... tutaj właśnie chyba jest problem..?
http://www.youtube.com/watch?v=sqii7...layer_embedded
Ale niektorzy ludzie nie maja gustu Podobno sam samochod niezly, oto komentarz jaki do niego znalazlem.
"loonasek też jestem z Leszna. A samochod to dokładnie astra 2.0 Opel Performance Center.
Po wymianie ukladu dolotowego(intercooler powodowal straszna turbo dziure zmiana na profesionalny) także wydech, komp i wiele innych rzeczy..... Duzo by opisywać obecnie auto 246 kucy a moment obrotowy i te konie naprawde niezle pchaja ta puszke. Mechanicznie samochod bardzo dobry . Problemem jest ta pani ktora upodobala sobie wlasnie taka jego wizje, jesli chodzi o wyglad ....(odrywac orginalny spoiler aby zalozyc to (aktualne cudo....)
Pani z filmiku wiedze o swoim aucie ma naprawde duza i z niejednego zrobila juz idiote przed kumplami. Aczkolwiek tak jak i wy uwazam ze kobitka nie ma gustu "
A Wam sie podoba?
Jakbym był taką blondyną i by mi się to podobało, to pewnie bym tak zrobił i dumnie jeździł. Samochód niecodzienny i wszyscy co się śmieją ...no cóż. Mają sami ze sobą problem. Współczuję temu kto to filmował i sorry, ale nie uważam, że to jest wiejski tuning.
Jakby ktoś pomalował to sprayem, albo pędzlem farbą do ścian, to byłby wiejski tuning.
Farbą do ścian i pędzlem, czy sprayem, z odrobiną gustu i smaku, można więcej zdziałać niż zajebistym lakierem w najlepszym w mieście zakładzie, nie mając tego zmysłu. Według mnie w tym przypadku, ani to gustowne, ani ładnie wykonane. Pięciokolorowa Calibra z chromowanymi "wlotami powietrza", kołpakami ze spinnerami i atrapą podwójnego wydechu też może być uznana za samochód jak to nazwałeś "niecodzienny", czy to świadczy że każdy kto się z tego auta śmieje ma ze sobą jakiś problem? Mi wydaje się że każdy człowiek który lubi auta i ogólnie motoryzację, ma prawo wypowiadać się na temat tak przesadzonych bolidów w stylu "ciekawe co autor miał na myśli". Także nie wiem czemu bronisz tej karykatury. Jeżeli Ci się podoba to nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzenie, że o gustach się nie dyskutuje:P
Uploaded with ImageShack.us
I TT
Ostatnio edytowane przez sebastian99 ; 29-12-2011 o 13:03
Typowo wiejski tuning mi się podoba tylko dla tego, że zaskakują mnie swoją pomysłowością. Buda z samochodu na traktor, na wóz buda z innego samochodu lub terenowy maluch. Chętnie takim bym się przejechał . Co nie zmienia faktu, że cała reszta jak neony, wiadro wydechy, oznaczenia malowane pędzlem, spoilery z tektury i drewna co porusza się po drogach publicznych jest wstrętna.
Tuning z wyższej półki:
http://englishrussia.com/2006/09/26/volga-m6/
i jeszcze coś takiego:
http://englishrussia.com/2007/09/25/...modifications/
Ostatnio edytowane przez _kris ; 30-12-2011 o 02:08 Powód: drugi link
Prawde mowiac to ta volga z pierwszego linka jest mega wypasiona i mi sie podoba, chcialbym miec taka u siebie w garazu. Polaczenie bmw 6 i volgi wyszlo calkiem zajebiscie
Ostatnio edytowane przez sebastian99 ; 30-12-2011 o 07:56
Nie wiedziałem w którym dziale to umieścić, ale chyba właśnie ten będzie najbardziej odpowiedni Otóż ciekawostka dla wszystkich którym podobają się duże grille w TT- od dziś już nie trzeba nawet wymieniać zderzaka żeby mieć duży grill Prekursorem nowej technologii jest autor poniższego ogłoszenia:
Audi TT Tuning (2017865060) - motoAllegro
Według mnie autor powinien to opatentować, a pseudo chromowaną taśmę sprzedawać na allegro jako kit zmieniający zwykły, prosty zderzak seryjnie montowany w TT, w ten nowy, z dużym grillem
Jak widać pomysłowość ludzka nie zna granic O płomieniach już nie wspomnę:P
Pozdrawiam!
Fajny ma stolik z tyłu na klapie