jaki najlepiej kupic kabel jak mozecie do podajcie link gdzie kubic albo jakis model z gory dzieki
jaki najlepiej kupic kabel jak mozecie do podajcie link gdzie kubic albo jakis model z gory dzieki
bierz ten za 30 zl
ja mam ten i śmiga wyśmienicie
http://allegro.pl/vag-com-kabel-diag...967848686.html
pzdr
Badboyboxing Przeniosłem twój post do istniejącego i jednego z nowszych wątków o wyborze kabla , gdyby każdy zakładał nowy temat dotyczący tej kwestii to w dziale tym mielibyśmy tylko tematy z pytaniami jaki kabel kupić .
Bierz takie sprawy pod uwagę na przyszłość ....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Mam kabel VAG KKL ten niebieski z allegro, mam VAGa tego portable i wersje 512.3 zdaje się. Wykrywa mi port nie wykrywa interfejsu, przeinstalowywalem sterowniki, kombinowalem jak kon pod górkę, ktoś z okolic wawy moze mi pomoc z tym ? dojadę
To i ja zapytam posiadam niebieski kabel z allegro czy jest do niego jakaś działająca wersja oprogramowania po polsku ?
I jeszcze jedno pytanie jaki muszę kupić kabel aby zadziałał z programem VCDS PL pomijam kable po 1000zł potrzebuję do użytku domowego ?
Czy któryś z tanich kabli da sobie radę z TT rocznik 2008? Rozumiem że potrzebny jest Vag-can?!
Chodzi mi kasowanie błędow i przekodowanie sterowników w poźniejszym czasie.
Co polecacie?
Panowie, mam ten sam niebieski kabel co tutaj. Probowalem na wirtuanej maszynie (WIn XP) odpalic program, i zawsze mam port OK, ale interface jako bledny.
Pozniej sprobowalem na Vista i mam to samo.
Czy ktos mial podobny problem?
Testuje na programie VAG 311n
A moze jest ktorys z kolegów z lubelszczyzny z okolic Puław i ewentualnie mógłby pomóc?
Panowie poratujcie
kupiłem INTERFEJS DIAGNOSTYCZNY VAG OBD2 OBDII USB (2152942112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na moim kompie mam win 7 HomePremium 64 nie jestem w stanie zainstalować Virtual Box tego od microsoft.
Ale odpaliłem bez problemu polskiego waga 4.9 i wszystko dział
Mam starego laptopa na którym jest XP i tam pojawia sie problem
Vag 4091 chodzi włącz się ale system nie możne zainstalować użądzenia (kabla) brakuje mi jakiś sterowników nie dostałem zadnej płytki co robić teraz by zaczeło to działa na XP
sterowniki pod kkl usb do XP wtedy widzi com,ustawiasz ten sam com na xp i ten sam com na vagu,wszystko śmiga
http://viaken.pl/download.php?nadrzedny=58
może być od nich ??
Podepnę się pod temat i zapytam:
Jaki kabelek potrzebny jest do TT MK2 (8J) z 2011 r.?
Na forum za bardzo nie mogłem nic wykopać, z netu wyszło mi, że "hex usb can", ale w sklepach chcą za to 1700zł
Na allegro znalazłem coś takiego: INTERFEJS DIAGNOSTYCZNY HEX-USB-CAN VAG-COM V704 @@ (2495177464)
Będzie to działać?
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]