Ja tez dostalem, nastepnym razem zrobimy pazdziernik deczko jasniejszy ;P
Ja tez dostalem, nastepnym razem zrobimy pazdziernik deczko jasniejszy ;P
wydaje mi się że ten kalendarz ma byc na lata jako pamiątka a nie że tylko rok i do kosza;/
I jak to wygląda, opiszcie coś więcej?
Na razie dostałem przelew od 3 osób za przesyłkę.
Darson
Messik
d_matys
Pawel-2005: ja pisząc tego posta robiłem przelew właśnie a kalendarz bardzo fajny i na przyszły rok postaram się wrzucić jakaś profi fotkę a nie na szybciora cykaną
Jak zdjęcia wyszły?
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 27-12-2011 o 13:14
mi sie wszystko podoba, tylko jak pisalem, deczko jasniej pazdziernik
właśnie dostałem jakościowo zajebisty, strony grube , ładny z połyskiem, tylko październik zdecydoiwanie za ciemno - ledwo co widać auto - ale broń boże nie mam do kogolwiek o to żalu
generalnie zajebista pamiątka będzie na długie lata, dzięki Blerx masz u mnie dobrą wódeczke
pzdr
Mial byc taki klimat, ale troche przegialem :/
Ja również dziś dostałem,chociaż dopiero puściłem rano przelew i wielkie podziękowania dla kolegi Blerx-a,że wysłał chociaż nie dostał jeszcze kasy za przesyłkę.Super jakość i dobry format a co do zapakowania to walczyłem i rękami i nożyczkami. Jestem zadowolony i mam super pamiątkę na lata.Pozdrawiam.
Blerx A jak tam z moją sprawą , coś się wyjaśniło ?
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A do mnie nic dziś nie przyszło Ale może to temu że mieszkam na "końcu" Polski
Spokojnie Panowie,trochę cierpliwości,poczta polska działa i to mogę stwierdzić że całkiem niezle,zamówiłem ostatnie graty to przyszły w 3 dni i to pocztą,przed świętami,niewiarygodne.
A to nie UPS jest odpowiedzialne za przysylke?
Do mnie tez dotarło UPSem bardzo fajny kalendarz, niespotykanie grube strony i oczywiście wrzesień najładniejszy ;P
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
tak to ups..a jak bedą marudzic ze do USA duzo wyjdzie to ja opakuje dokładnie i sam osobiście wyśle do usa poczta albo sprawdze ile wyjdzie kurierem (mam konto przez pośrednika) więc jak coś to damy rade