Jak co roku proponuję kalendarz z naszymi autami.
Mamy konkursy na zdjęcia więc jest w czym przebierać.
Kalendarz można zamówić nawet na allegro tanio tylko trzeba wiedzieć ile sztuk...
Jak co roku proponuję kalendarz z naszymi autami.
Mamy konkursy na zdjęcia więc jest w czym przebierać.
Kalendarz można zamówić nawet na allegro tanio tylko trzeba wiedzieć ile sztuk...
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Dobry pomysł, ja się to na to piszę
Jeżeli będzie mniej niż 12 osób to zawsze każdy chętny może mieć zdjęcie swojej TT w kalendarzu
myślalem bardziej nad kalendarzem - kaźdy miesiąc, różne zdjęcie np. NOWOŚĆ kalendarz 2012 z twoimi własnymi zdjęciami (1927785567) - Aukcje internetowe Allegro
Dla mnie lux pomysł. Tylko widziałem że takie pomysły były w poprzednich latach i raczej kończyły się niczym.
Ale jak coś to ja się pisze na kalendarz.
Ostatnio edytowane przez d_matys ; 17-11-2011 o 21:05
i ja nad tym juz sie zastanawialem w DE jest wiele opcji ...robilem juz takie rodzinne .... ok cenowo w Pl napewno to atrakcyjniej cenowo wylada ale jesli bylo by kilku chetnych na terenie DE to moge sie tego podjac....
I TT
Temat jak bumerang powraca co roku w tym okresie z miernym skutkiem
Znowu TT znowu Cabriolet
Chłopaki, ja jestem w stanie przygotować graficzny wzór kalendarza na rok 2012.
Niedługo przedstawię efekty! Jeżeli chcecie załapać się na 12 stronicowym kalendarzu to przesyłajcie linki do Waszych zdjęć do mnie na PW. Pierwsze 11 (jedna fotka zarezerwowana dla mnie (: ) zdjęć zostanie umieszczone na kalendarzu.
Teraz tak:
- postarajcie się o w miarę możliwości dobre foty
- rozdzielczość zdjęcia MUSI być duża, umówmy się od 1600x1200 wzwyż
- proszę o przesyłanie fotek od forumowiczów wstępnie zainteresowanych na zakup ów kalendarza
Po otrzymaniu fotek i zrobieniu całości, pokażę Wam jak to wygląda i zaczniemy zapisy na wykonanie druku jeżeli się komuś spodoba.
No w końcu bo myślałem że już odpuściłeś, więc zostało tylko 10 miejsc
Znowu TT znowu Cabriolet
ja proponuje zdjęcie, które wygrało konkurs jesienny Fajnie, że zajeła się tym osoba, która ma pojęcie w tym temacie. Bo juz sam chciałem zebrać jakieś zdjęcia zrobić na własną rękę.
Swoje zdjęcia wysłałem już na PW
Proponował bym oczywiście jak właściciel (MichalTT) się zgodzi o dołożenie zdjęcia TT RS na tle dawnej stacji CPN w Gdańsku zawsze mnie jarało
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez Kuxik ; 25-11-2011 o 18:57
Jak dla mnie fajny pomysł. Wysłałem zdjęcie na PW.
Ode mnie też poszło PW, chętnie zobaczę u siebie taki kalendarz. Rok powoli się kończy, a ja żadnego nie kupiłem.
Ja już z Żuczkiem rozmawiałem na ten temat, osobiście pomysł jest fajny, ale ja nie mialbym już gdzie tego powiesić w domu, zresztą mam w ramce LCD Tetki i się zmieniają
Jeżeli chcecie mogę podrzucić wcześniej wspomniane zdjęcie TTRS w HiQ. Ale się nie narzucam, bo w sumie auta klubowiczów to powinny być chętnych do kupna kalendarza.
Pozdrawiam.
Tak Michał uważam że się na rzucasz, he he jooke, plan jest taki, każdy z nas ma swój miesiąc i na stronie tytułowej duża ramka podzielona na 12, czyli 3x4 lub 4x3 i tam każdy daje dodatkowe zdjęcie, ale pytajcie blerxa bo on tu rządzi
Znowu TT znowu Cabriolet
Ostatniego czasu przewinęło się trochę fotek przez forum, zawsze można dać po kilka na miesiąc co sugerowałem na PW.
Jakieś wymiary/ogólny wygląd jest znany? hehe, już się niecierpliwię
Mysle ze kilka zdjec w jednym miesiacu to przegiecie jedno duze ladne zdjecie wystarczy, a w rogu logo klubowe.
Michał dawaj zdjęcie TT RS na stacji CPN W Gdyni.