Elor
Dominik
M and V
Pawel-2005
Jambolek
d_matys
i dobrze nie ma w tym nic zlego jestem za tym zeby robic zdjecia jak sie podoba...czy z kobieta czy z psem czy na tle 100 delfinow akurat z rozmachem wynurzajacych sie z wody.Jak to mowia-wszystkie chwyty dozwolone
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Nie wiem czy te wyniki dobrze o nas swiadcza, troche jak demoty "sa cycki, jest glowna", ale z drugiej strony dziwne byloby nie docenic tego zdjecia.
M az TY! V TY tez! ;P
Dla odmiany zagłosuję na M&V
Uważam że zdjęcie nadesłane przez Dominika też jest bardzo dobre i widać że chciał się przyłożyć do tej sesji, czego nie można powiedzieć o reszcie uczestników, przypuszczam jednak, że gdyby nie trick użyty przez M&V miał by duże szanse konkurować z nim, a tak efekt jest jaki jest, tym bardziej że w Jury sami faceci
Znowu TT znowu Cabriolet
Też (niczego nie ujmując zdjęciu/om M&V) wyszedłem wczoraj z tego samego założenia i dla odmiany głos powędrował na zdjęcia Dominika. Myślę że jeżeli skupić się na TT to jednak korzystniej wyszła właśnie Dominika, jeżeli chodzi o resztę to widać po wynikach
Pozdrawiam!
Dzięki wielkie za oddane głosy )))
Pozdrawiam
No to chłopaki co się jeszcze nie wypowiedzieliście - czy w zimowym konkursie chcecie by tez byla pelna swoboda co do zdjec?
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 15-11-2011 o 14:35
Musi byc swoboda inaczej nie bedzie szalu.
Ja mam pytanie do organizatora. Po czym poznał, że fotka Pawła jest w klimacie jesiennym? On tam pod machą ma wychuchane tak, że nawet jednego listka nie ma :P
I don't have dreams, I have goals.
Z tego co pamietam to fotka Pawła jest sprzed tyg. moze dwoch. Moim skromnym zdaniem jak najbardziej sie zalicza do "jesiennych"
no jesienna:P do letniego konkursu wrzuciłem :
Zdjęcia-0709.jpg
więc chyba wiecie że nie blefowałem :P zresztą i tak bez głosu pozostała dlatego za wiele nie namieszałem w wynikach
Ale to chodziło o klimat jesienny, liście, złota jesień, fajne laski, jesień, liście... itd
I don't have dreams, I have goals.