TT W JESIENNEJ SCENERII
edit/ Wyniki konkursu można zobaczyć TUTAJ
Jako że mamy jesień pełną gębą, organizuję konkurs! Ostatnio było trochę niedociągnięć organizacyjnych więc przedstawiam zasady po lifcie (:
- konkurs polega na wytypowaniu przez Was najładniejszej TT/najładniejszego zdjęcia/ lub cokolwiek co Wam się w danym zdjęciu spodoba
- w konkursie będzie brało udział tylko 10 zgłoszeń (techniczne ograniczenie głosowania tego forum)
- warunek propozycji zdjeciowych: koniecznie sceneria jesienna! PRZYKŁAD1, PRZYKŁAD2
Rozwiązania techniczno-organizacyjne:
- fotki umieszczajcie na jakimś serwerze foto (np. imageshack)
- max 2 zdjęcia
- by zgłosić udział w konkursie, proszę o nadesłanie linków do zdjęć na moje PW
- by uniknąć korupcji przy selekcji wg mnie najlepszych fotek do konkursu - będzie to na zasadzie pierwszych 10 propozycji w kolejności nadsyłania (będę informował w temacie ile jeszcze jest wolnych miejsc)
Nagroda:
- zwycięzca konkursu otrzyma znaczek quattro z mojego 8N - najwyżej latającego auta w okolicy (:
KONKURS OTWARTY OD ŚRODY (2 XI 2011). Tematyka zdjęć jest chyba na tyle zawężona iż każdy kto będzie chciał wystartować w konkursie - zdąży spokojnie zrobić fotkę i zgłosić do zabawy!
p.s. nie wstawiamy zdjęć w tym temacie - wszystko idzie na PW - wszelakie dyskusje w topicu są dozwolone (: