Witam czy wiecie moze jak zaprogramowac za pomoca VAGa domykanie szyb po zamknieciu auta?
chodzi mi o to aby po zamknieciu z pilota szyby same sie zamykaly
Witam czy wiecie moze jak zaprogramowac za pomoca VAGa domykanie szyb po zamknieciu auta?
chodzi mi o to aby po zamknieciu z pilota szyby same sie zamykaly
Z tego co pamiętam jest coś o domykaniu szyb w instrukcji TT jak uzbroić pilota.
A o Vagu nie wiadomo.
Da sie zrobic VAG-iem , u siebie to zrobilem ..
Nie dziala to jednak w ten sposob ze szyby zamykaja sie same po zamknieciu auta z pilota , trzeba trzymac przycisniety guzik zamykania na pilocie , jesli zostanie puszczony szyby przestaja sie zamykac...
Tym samym sterownikiem mozna zmienic kilka innych ustawien jak np. otwieranie 2 dzwi jednorazowym przycisnieciem , pozbyc sie dzwieku klaksonu kiedy alarm sie uzbraja , mozna tez zakodowac tak ze auto samo zamyka sie po przekroczeniu 25 km/h i otwiera sie po wylaczeniu zaplonu i kilka innych drobiazgow...
Jak przyjde z pracy to poszukam instrukcji i zamieszcze na forum...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
kurcze widze ze sie rozni to znacznie od europejskich. Swoja droga czemu sa te roznice? Moze mozna bylo w opcji za doplata w USA "dokupic" otwieranie szyb z pilota? W europejskich jest to w standardzie, za to nie ma automatycznego zamykania dzwi jak auto rusza(co uwazam jest bardzo przydatne i chetnie byl to sobie aktywowal). Rozumiem, ze w wersji USA jak przycisnie sie raz przycisk otwierania, to otworza sie tylko odrzwi kierowcy? W europejskiej 2 dzwi sie otwiera (wada, a moze zaleta?).
Hmm.. jest w europejskich domykanie szyb? Tzn chodzi mi nie o domkniecie tego 1cm tylko powiedzmy mam otwarte pol szyby, wychodze z auta, zamykam pilotem a szyba idzie do gory?? Chyba sie zabiore wreszcie za ta instrukcje
ttless..
jest, tylko nie wraca sama, tylko musisz trzymac przycisk zamykania samochodu na pilocie az do zamkniecia szyb
Hmm, nie wiedzialem Szkoda ze mroz, nie ma kiedy przetestowac
ttless..
Odnosnie automatycznego domykania szyb po zamknieciu z pilota auta - bez przytrzymywania, czy ktos zakladal jakies moduly aby uruchomic te opcje?
np http://allegro.pl/komfort-domykanie-...271092259.html
Miałem coś takiego vw BORA ,działało bez zarzutu , ale w TT to niewiem
sam dokladales? mysle ze system jest podobny jak nie ten sam.
Niewiem czy będzie to działało na szynie Can-Bus