Ja może też wpadne i pęde jedynym przedstawicielem Łodzi heheh
Panowie, walcie konkrety. Ustalmy cos konkretnie
konkretnie:
będę wraz z kobitą
tylko adres do navi muszę mieć.
siemka wpadajcie do mnie do sklepu ul. piłsudskiego 2 05-410 Józefow odemnie polecimy dalej.
sadze za na godz ok.12.30-13.00
Jak narazie jest to totalny spontan, ale jak bedzie nas troche program sam sie napisze
ps. Może rowież Blerx lub Arti by wpadli, jak tam z wami Panowie??
Ostatnio edytowane przez wottka ; 27-10-2011 o 10:19
no ja to odpadam...auto już w płońsku i za chwilę jadę na zbieżność potem ogarniam coś z wydechem, poprawiam jakąś tam drobną kosmetykę i od razu jadę na strojenie bo autem się jeździ trochę kiepsko i dlatego już nie będę krążył TT na spoty itp tylko od razu zawożę na strojenie ale mam nadzieję że po strojeniu będzie wszystko ok i bedę mógł śmiało wpadać na spoty
jak sobota to Ja jestem ZA!
Tyle, że pomarańczka idzie jutro do lakiernika, więc przyjadę Mazdą albo białym transporterem hehehehe
---------- Post dodany o 11:54 ---------- Poprzedni post z 11:50 ----------
oo fajnie że się zjawisz
---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post z 11:54 ----------
Piootr nie bądź taki! Bez Ciebie nigdzie nie jadę!
Jak będziesz to cię RS'ą będę wozić! Jak nie przyjedziesz wysra się turbina w Twoim TT
Pomogę Ci przy remoncie
Koleżanki i koledzy, dajcie konkretną godzinę i miejsce to ja ze STFPL polecimy z Malborka lub osobno z Siedlec. Ważne jest tylko miejsce i czas.
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 27-10-2011 o 13:01
Niestety Michał, będę leciał z Nowego Miasta Lubawskiego, właśnie od swojej Kobiety
Ale myślę że na zlot przyjeżdża się jakąś TT
Pomarańczka do lakiernika?? Nie widziałem aby była taka potrzeba, chyba że na kolor "rzepakowy" malujesz(nowa, komercyjna nazwa seledynowego)
bądź co bądź fajnie że będzie nas więcej... szybko licząć ok 7..?
Ważne, żebyście byli w MDK Otwock, ul. Poniatowskiego 10 między 13-14 w sobotę, 29 października.
Oczywiście fajnie jakbyście TT przyjechali w miarę możliwości.
jeee impra w PartyTransporterze!!!
Wottka ja tam moge do Cie przyjechać
Michał też będziesz?? W końcu po drodze a kto wie czy nie skręcę tam gdzie nie trzeba
Ja też pierw wolałbym do Żuczka/Wottki zajrzyć a potem na spot
Potem wszyscy do białego transportera wsiadamy i:
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 27-10-2011 o 14:09