kupie audi maksymalnie do 2000 z Gazem lub bez najlepiej żeby byly jakies drobiazgi lub mechanika do zrobienia chcialbym znalesc o jak najniższej cenie ;P lubie sie bawic takimi rzeczami
1998
1999
2000
gg 7504506
kupie audi maksymalnie do 2000 z Gazem lub bez najlepiej żeby byly jakies drobiazgi lub mechanika do zrobienia chcialbym znalesc o jak najniższej cenie ;P lubie sie bawic takimi rzeczami
1998
1999
2000
gg 7504506
Zapraszam do działu sprzedaży, tam jest mój temat, chociaż skoro piszesz o gazie, to pewnie nie będzie ci odpowiadać cena...
hehehe sing ta zapalniczka, to mozna u nas przeciez tylko ogien nieptrzebnych postow rozpalic
grzesiek jesli celujesz w cos do "robienia" to od kogos z forum raczej ciezko, ale zachecam do sledzenia tematu "kupujemy audi..." tma glownie takie okazje
a tak juz bardziej serio, to d_matys cos wspominal o jakiejs bitej sztuce na czesci, jak lubisz majsterkowac przy autcie i ma byc tanio to jak znalazl, zagadaj do kolegi, moze ci sciagnie
"Love Them BOTH" - M.
Proszę bardzo : Audi TT Roadster 1.8 T quattro V5 Turbo als Cabrio/Roadster in Dauchingen ta wyjdzie do 20000. Do majsterkowania jest na najbliższe kilka miesięcy. Ale na pewno będzie piękna po zrobieniu , oczywiście jak masz drugie 20000 żeby kupić części.
dziekuje za odpowiedzi odrazu nie bede gazu zakladam zobacze jak to wplynie na moje finase ale cabrio raczej bym nie chciał latwo sie do takiego samochodu wlamac i wogole mi nie odpowiada cupe jest chyba najlepsza opcja
Tym linkiem chciałem ci tylko pokazać jakie są auta za pieniądze które ty podałeś. Coupe nie będzie wcale w lepszym stanie. Oczywiście w Polsce taka sztuka będzie lepiej wyglądać na zdjęciach
jak znajdę coś to napewno pokaze ;p
Masz konkret TeTunie na co właściwie liczysz ??!!
Ostatnio edytowane przez Dominik ; 23-10-2011 o 11:04
Czegoś nie rozumiem, "do 2000" tzn, że rocznik max do 2000 czy w cenie do 2000?! Ja wiem, że czas szybko leci i czasem tego nie zauważam, TT już po 2 tys chodzą?!
I don't have dreams, I have goals.
Oj tam, oj tam. Myślę, że miał na myśli do 2000r, bo poniżej podał 1998, 1999, 2000
Kolego mam coś dla ciebie. Rok 2000 , do podrobienia też trochę jest . No i cena niska. Audi TT 225km 4x4, 2000r., 1781cm3, 225 KM - otomoto.pl