Audi TT Roadster 2.0 TFSI 200 KM S-Tronic + łopatki F1 w idealnym stanie
Krótko z głównego wyposażenia:
- automatyczna skrzynia biegów S-Tronic + F1
- elektrycznie składany dach, elektryczne szyby, lusterka
- skórzana tapicerka w absolutnie IDEALNYM stanie (na bieżąco impregnowana)
- podgrzewane fotele
- reflektory bixenon
- elektrycznie wysuwany wiatrołap
- kierownica wielofunkcyjna
- tempomat
- automatyczna klimatyzacja
- czujniki parkowania
czyli wszystko co potrzebne roadsterowi do szczęścia
Od siebie dołożyłem pełen pakiet LED (światła pozycyjne, oświetlenie wnętrza, bagażnika, schowki, oświetlenie rejestracji).
Krótki opis i historia
Po auto pojechałem osobiście 2 lata temu do Niemiec z uwagi na małą liczbę egzemplarzy w Polsce - o ładnej sztuce można pomarzyć! Posiadam oczywiście pełną dokumentację zdjęciową z zakupu. Auto przywiezione z przebiegiem 61 tys km - podaję VIN w opisie, więc można historię sprawdzić - 100% realny i udokumentowany.
Auto bez wkładu finansowego! Przy przebiegu 59 tys. wymieniony olej w skrzyni, przy przebiegu 62 tys wymienione wszystkie filtry, olej Castrol Professional 5w30, rozrząd (Audi przewiduje wymianę co 180 tys, natomiast z uwagi na to, że auto miało w tym czasie 8 lat zdecydowałem się na wymianę). Auto kupiłem dla siebie, nie na handel, więc nie ma mowy o żadnych półśrodkach. Auto absolutnie nie ma żadnego problemu z nadmiernym zużyciem oleju itp!
Auto stoi na 19'' felgach BBS Speedline z polerowanym rantem - ogumienie 255/35/19 - w idealnym stanie! Zero krzywizn, rys. Zaraz po zakupie zleciłem profesjonalnej firmie odnowienie rantów (prostowanie nie było wymagane).
Dodatkowo dokupiłem komplet felg i opon zimowych 17'', które były założone na aucie tak naprawdę w celu sprawdzenia Auto nie widziało zimy, przez ten okres przebywa zakonserwowane w garażu.
Auto przykuwa uwagę ze względu na swój stan - nie nosi praktycznie żadnych śladów użytkowania. Na aucie powłoka ceramiczna, która wyciąga głębię koloru i chroni lakier. Tapicerka bez defektów - utrzymana w idealnym stanie. Wszystkie szyby z powłoką "niewidzialnej wycieraczki"
Samochód służy jako zabawka, a nie pojazd do przemieszczania, stąd pedantyczne podejście
W grę wchodzi raczej sprzedaż - aczkolwiek rozważę możliwość propozycji zamiany - Mercedes CLS/ BMW serii 6
Zapraszam tylko poważnie zainteresowanych - szanuję Państwa i swoj czas.
Album ze zdjęciami:
https://drive.google.com/open?id=0B8...1pBbF9pU3Iya1k
62900 - 692 63 99 33