-
Szlachta rządzi
Taką oto wiadomość napisałem do ZUCZKA ale kieruję do każdego moderatora
Z dużą irytacją chciałem zapytać kto jest tak bezczelny aby usuwać moje posty,(już chyba z 10 szt) i udawać ,że nic się nie dzieje!Sami skasowaliście Vip,(bo bedzie lepiej,bez hierarchii,teraz jest nowa hierarchia po waszemu) sami dajecie sobie moderatorów(oczywiście dla kolegów po cichu aż ktoś zauważy kolor) a teraz bez słowa usuwacie posty gdzie nie obrażają nikogo a jedynie uzmysłowią komuś aby buciory zostawił w domu!Albo się warszawska grupo będziecie zachowywać jak ludzie ,albo proszę mnie z dniem dzisiejszym usunąć z listy tego gówna które kiedyś było forum pasjonatów Audi TT a nie kolesiostwa warszawskiego!Ktoś podpisuję się ,że nie jest "zupą pomidorową aby go wszyscy lubili" z biegiem czasu 9 lat zrozumiałem o co biega!Mam przyjaciół,kolegów i nikogo tu nie szukam,nie przyjadę do Was pod stadion,nie napijemy się cotygodniowego piwa!Pamiętam co poniektórych "w pieluchach" a;e teraz po piwku jest moderatorem i "robi porządek po warszawsku".A był tu kiedyś ktoś taki jak ICE!Róbcie tak dalej to z forum zostanie giełda nowych użytkowników i sprzedawców!
Mam nadzieję ,że nikogo nie uraziłem zbytnio a tylko i wyłącznie warszawskich moderatorów i to też nie wszystkich!
Ostatnio edytowane przez ksolk ; 10-01-2015 o 00:26
Uprawnienia umieszczania postów