Tak jak w temacie , ukrecila sie linka w starym i pilnie poszukuje innego
Prosba szybka do posiadaczy ETKI o podanie nr , moze taniej bedzie kupic orginalny ?? taniej moze jednak nie ale napewno lepiej
Nr juz mam , cene znam tez
Tak jak w temacie , ukrecila sie linka w starym i pilnie poszukuje innego
Prosba szybka do posiadaczy ETKI o podanie nr , moze taniej bedzie kupic orginalny ?? taniej moze jednak nie ale napewno lepiej
Nr juz mam , cene znam tez
Ostatnio edytowane przez michal26 ; 26-03-2012 o 16:53
Mogę Cię "pocieszyć", że ja dla siebie szukałem ponad pół roku takiego podnośnika używanego, raz kupiłem okazał się bubel, dopiero za drugim razem nie dawno udało się mi go znaleźć, kupić i zamontować, ciężka sprawa z lewym do TT 8N, ludzie wołają za niego 3 razy tyle co za ten sam do nowszej TT
Jezeli w najblizszym czasie nic nie uda sie znalezc , to kupie orginalny , tylko szkoda troche kasy bo mam pare rzeczy przy aucie do zrobienia , ewentualnie widzialem magikow co naprawiaja takie rzeczy , nawijak i linke moga wymienic , a u mnie slabo wyglada jeszcze ten plastik w ktorym porusza sie nawijak
teraz ja mam ten sam problem michal26 możesz mi cos pomóc albo doradzic w tym temacie?? bede wdzięczna
mój znajomy ma takie kompletne drzwi z tym mechanizmem tylko prawe
Hej,
troche grzebalem w tych drzwiach i wydaje sie ze sam mechanizm jest taki sam lewy/prawy - ze mozna przekladke zrobic
http://tablica.pl/oferta/podnosnik-d...tml#8f77dc9c6f
takie cos dzis widzialem
pzdr
dzięki wielkie chłopaki, Jakby ktoś coś jeszcze wiedział, miał namiary proszę o info.
jak cos to mam używany mechanizm lewych drzwi, tyle ze bez silniczka ... bo kiedyś mi padł silniczek i kupiłem w całości
Drr
doktors ja własnie potrzebuje bez silniczka bo silniczek mam sprawny (ponoć) ile bys za to chciał?
Maleńka opróżnij skrzynkę bo się nie da wysłać PW.
Drr
Panowie też ciagle miałem problemy z mechanizmem. Na allegro kupiłem nówke za 200zł bez silnika.Ktoś robi repliki orgi. Działa idealnie do tej pory nie mam problemów
Dzięki Doktorkowi moja Sysunia zostala uleczona wymiana prosta w miarę aczkolwiek troszkę czasu poświęcić należy
noj malinowo ;]
Drr